Κατερίνα Καραβάτου: Έβαλε αγαπημένη παίκτρια του GNTM να της κάνει μαθήματα μόντελινγκ

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Έβαλε αγαπημένη παίκτρια του GNTM να της κάνει μαθήματα μόντελινγκ

Ιδιαίτερα μαθήματα μόντελινγκ έκανε αγαπημένη παίκτρια του GNTM στην Κατερίνα Καραβάτου, μετά την συνέντευξη τους στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου».

Ο λόγος για την Ελευθερία Καρνάβα, η οποία έκανε μαθήματα στην παρουσιάστρια για να μάθει να ποζάρει και εκείνη σαν μοντέλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις φωτογραφίες τους.

«Ιδιαίτερα μαθήματα μόντελινγκ από την @elekarnava. Ό,τι (προσπαθεί να) μαθαίνει κανείς, καλό είναι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε όμως και το δώρο που έκανε στην παρουσιάστρια η κόρη της.

Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία της κόρης της Αέλιας και το μήνυμα για τα γενέθλια της

14 Σεπτεμβρίου, ανήμερα του Σταυρού ήρθε στον κόσμο η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη! Η σημερινή μέρα λοιπόν σηματοδοτεί και την νεά σχολική χρονιά αλλά και την γέννηση της κόρης τους, για αυτό η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αφιέρωση!

Νωρίς το πρωί η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου», δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της όχι μόνο για να της ευχηθεί χρόνια πολλά αλλά και για να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά στην ίδια και σε όλα τα παιδιά που θα αρχίσουν σήμερα σχολείο.

«Σήμερα είναι μια μέρα πολύ σημαντική για όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Καλή αρχή!! Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή οπότε χρόνια πολλά σ όλους όσους γιορτάζετε!!Σήμερα όμως, για μένα, είναι η μέρα που κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, τη Αέλια μου. Ν ατενίζεις με ελπίδα το μέλλον υπέροχο μου παιδί, να ονειρεύεσαι και να ναι η ζωή σου σαν εκείνη τη μέρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία: χαρούμενη, περιπετειώδης, δυνατή με υγεία κι αγάπη! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!», σχολίασε κάτω από την υπέροχη φωτογραφία της Αέλιας που τη δείχνει να ατενίζει το όμορφο γαλάζιο της θάλασσας. Ωστόσο δείτε εδώ και την γλυκιά ανάρτηση για τον γιο τους!

Αέλια κόρη Καραβάτου