Big Brother: Σπάραξε στο κλάμα ο Δημήτρης Κεχαγιάς - Η εξομολόγηση για...

Ράγισε καρδιές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Σπάραξε στο κλάμα ο Δημήτρης Κεχαγιάς - Η εξομολόγηση για...

Συγκλόνισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς με μια μοναδική κατάθεση ψυχής στο Big Brother, με τον ίδιο να κερδίζει τη δοκιμασία που δίνει την ασυλία, αλλά να μη βγάζει από το μυαλό του, τη μητέρα του.

Ο παίκτης του Big Brother, σε κάποια στιγμή, ζήτησε από το «Μεγάλο Αδελφό» μια χάρη και ακρόαση, με το δεύτερο να μην του αρνείται. Σε εκείνο το σημείο, ξεκίνησε να δακρύζει και αφορμή ήταν τα γενέθλια της μητέρας του.

Ο Κεχαγιάς ζήτησε από τον «Μεγάλο Αδελφό» να του περάσει τις ευχές του για χρόνια πολλά, δείχνοντας πως δε σταματά να τη σκέφτεται, τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη μέρα του κόσμου, καθώς και ότι την αγαπά, όπως και τον πατέρα του. Δείτε εδώ πως κέρδισε την δοκιμασία του βέτο.

Big Brother: Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Κεχαγιάς - «Είναι ανθρωπάκια και δεν φοράνε παντελόνια»

Στο επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε εκτός εαυτού με ένα περιστατικό που έγινε μέσα στο σπίτι και δε δίστασε να αποκαλέσει "ανθρωπάκια" μερικούς συμπαίκτες τους σχολιάζοντας πως δεν τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε.

Ο χαμός συνεχίζεται στο ριάλιτι. Σήμερα έγινε η ανάδειξη του αρχηγού ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά, τον Γρηγόρη και την Αφροδίτη. Οι τρεις τους συμφώνησαν να αφήσουν την Αφροδίτη να κερδίσει γιατί είναι κοπέλα.

Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε αρκετά μέσα στο σπίτι και μάλιστα η Αφροδίτη έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες της. Στη συνέχεια ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε τον Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον ρώτησε αν έχει χάσει ποτέ επίτηδες αγώνα.

Εκείνος είπε πως άφησε την Αφροδίτη να κερδίσει επειδή τιμάει τα παντελόνια του.

Big Brother: Οικονομική καταστροφή μετά την αισχρή ατάκα του Αλεξανδρίδη - Ραγδαίες εξελίξεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife, πηγές από τον ΣΚΑΙ κάνουν λόγο για «οικονομική καταστροφή», καθώς τα διαφημιστικά διαλείμματα του «Big Brother» μειώθηκαν κατακόρυφα, περιορίζοντας σημαντικά τα έσοδα, μετά την αισχρή ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Οι συμφωνίες για τοποθετήσεις προϊόντων στο πρόγραμμα με τρεις μεγάλες εταιρείες ανεστάλησαν, ενώ και από τους τίτλους τέλους του ριάλιτι αποχώρησαν συνολικά σύμφωνα με το δημοσίευμα, 21 επιχειρήσεις που έκαναν χορηγίες. Η απώλεια των εσόδων υπολογίζεται ότι μπορεί να αγγίζει τα 250.000 ευρώ την εβδομάδα.

Επίσης, το σενάριο της διακοπής του Big Brother που εξετάστηκε, απορρίφθηκε από τον ΣΚΑΙ για οικονομικούς λόγους, καθώς, από τα συνολικά 4 εκατομμύρια που κοστίζει το πρόγραμμα, σχεδόν τα 3 εκατομμύρια έχουν ήδη ξοδευτεί και καθιστούν οικονομικά «αυτοκτονική» για την πρόωρη λήξη του χωρίς δυνατότητα απόσβεσης.. Μιας και μιλάμε για το Big Brother, αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού.