Η άγνωστη συνεργασία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Κατερίνα Γερονικολού - «Μας χώριζε ένας μικρός...»

Η αποκάλυψη που αιφνιδίασε τον Τσιμιτσέλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η άγνωστη συνεργασία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Κατερίνα Γερονικολού - «Μας χώριζε ένας μικρός...»

Μια αποκάλυψη έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής «Pop Up». Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως είχε συνεργαστεί με την Κατερίνα Γερονικολού στο παρελθόν.

Η αποκάλυψη της αιφνιδίασε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της και μίλησε για όλα στον αέρα.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της συνέντευξης η Ηλιάνα έκανε μια αποκάλυψη για την σύντροφό του.

«Το ξέρεις ότι εγώ με το κορίτσι σου σπουδάζαμε και δουλεύαμε μαζί; Σπουδάζαμε μαζί δημοσιογραφία και δουλεύαμε μαζί το καλοκαίρι στη σχολή.

Εγώ δούλευα όλη τη χρονιά, αλλά η Κατερίνα δούλευε μαζί μου, δίπλα – δίπλα. Μας χώριζε ένας μικρός εκτυπωτής και από πίσω η Κατερίνα ακουγόταν κρίτσι – κρίτσι με καροτάκια, σταφυλάκια και μου έλεγε “με βλέπει ο διευθυντής;”. Στο γραφείο τρώγαμε, είχαμε διάλειμμα για να φάμε, οπότε πεινούσε συνέχεια και έλεγε κάτσε να μασουλίσει κρυφά και την έκρυβα εγώ, έμπαινα μπροστά», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Κατερίνα Γερονικολού Pop Up

Δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση το Pop Up που προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Το αγόρι μου, μου έστειλε..." - Το μήνυμα του Snik για την πρεμιέρα του Pop Up

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του Alpha, η νέα καθημερινή εκπομπή “Pop Up” με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και φυσικά από τους πρώτους που της ευχήθηκαν ήταν ο σύντροφος της Snik.

Το μοντέλο μάλιστα, ανέλαβε για πρώτη φορά το τιμόνι μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Λίγο μετά την πρεμιέρα του "Pop Up", η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος συνάντησαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε ο σύντροφός της Snik για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα. Δείτε την τρυφερή ανάρτηση του Snik λίγο πριν την πρεμιέρα!

«Δεν θα μου στείλει μήνυμα το αγόρι μου; Μου έστειλε καρδούλα, καλή επιτυχία και κάτι πολύ γλυκό», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς να θέλει να δηλώσει κάτι άλλο.