«Άφωνος» ο Νίκος Μουτσινάς - Η γυναίκα που παρενέβη στο Καλό Μεσημεράκι

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Άφωνος» ο Νίκος Μουτσινάς - Η γυναίκα που παρενέβη στο Καλό Μεσημεράκι

Μετά από ένα μίνι σκετς που έκανε η Βάνια με τον Νίκου Μουτσινά, στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», παρενέβη στον αέρα μια γυναίκα από το χώρο της ελληνικής showbiz.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία είπε «Πώς κατάφερες να έχεις πιο στημένο χαμόγελο και από εμένα;».

«Έχω κάνει πρόβες, δεν το πέτυχα», της απάντησε ο παρουσιαστής με την ίδια να λέει «Νίκο το φούξια σε πάχυνε, δεν σε κολάκευε... μη το ξαναβάλεις ποτέ...».

Αφού πέταξαν τις ατάκες τους στον αέρα της εκπομπής, ο Νίκος την προσκάλεσε στην εκπομπή του και η Κατερίνα του έδωσε τον λόγο της ότι θα παρευρεθεί μέσα στον επόμενο μήνα

Νίκος Μουτσινάς Καλό Μεσημεράκι Κατερίνα Καινούργιου

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς την Δευτέρα λίγο πριν τον ΣΚΑΙ θα βρεθεί στο Mega. Για ποιο λόγο ο παρουσιαστής αλλάζει... στέκι;

Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την αποκάλυψη για το συμβόλαιό του στον ΣΚΑΙ

Λίγο μετά την έναρξη του «Καλό Μεσημεράκι» και μετά τη χθεσινή μεγάλη και εντυπωσιακή πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει στον αέρα, μία αποκάλυψη για το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει δείξει πολλές φορές πως δεν φοβάται να πει δημόσια την άποψή του και να αποκαλύψει πράγματα από την καθημερινότητά του.

Έτσι δε δίστασε να μιλήσει και για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και όλα όσα έχει συμφωνήσει με το κανάλι για το Καλό Μεσημεράκι.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για το συμβόλαιό του στο Καλό Μεσημεράκι

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε στην έναρξη: «Πρέπει κάπως να το συντονίσουμε και με τα άλλα κανάλια να μην υπάρχουν πρεμιέρες και στις άλλες εκπομπές…γιατί αποσυντονίζεσαι, ενώ σήμερα πετάει η ομάδα»!

Και στη συνέχεια ανέφερε με αρκετή δόση χιούμορ: «Θέλει και η Αγγελική (η αρχισυντάκτριά του) να μιλάω λίγο. Κορίτσι μου έχω συμβόλαιο! Πληρώνομαι με τις κουβέντες γι’ αυτό θα κάνω μεγάλο πρόλογο»!

Νίκος Μουτσινάς ΣΚΑΪ