Έμειναν άφωνοι οι Κου Κου - Τους «τρέλανε» ο Σήφης από το GNTM 3

Το βίντεο που πρόβαλαν στον αέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έμειναν άφωνοι οι Κου Κου - Τους «τρέλανε» ο Σήφης από το GNTM 3

Οι Κου Κου «τρελάθηκαν» με τον Σήφη, με καταγωγή από την Κρήτη ο οποίος πέρασε στα boot camp του GNTM 3 με τέσσερα «ναι» από τους κριτές.

Ο νεαρός, σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία και τον τελευταίο χρόνο ασχολείται με το modeling και είναι 20 χρονών.

Σήμερα 17/9, στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», πρόβαλλαν ένα βίντεο όπου σε μικρή ηλικία, διασκέδαζε τον κόσμο σε καφενείο στα Ανώγεια, παίζοντας βιολί στο πλευρό του Γιώργου Ψαρουδάκη που έπαιζε λύρα. Δείτε εδώ φωτογραφίες του.

GNTM 3: Η καλλονή Βικτώρια - Στέλλα ζευγάρι με κούκλο Ιταλό τραγουδιστή - Το αποκάλυψαν οι Κου Κου

Μια από τις διαγωνιζόμενες που θα ήθελε να μπει στον χώρο του modeling και πέρασε από τις οντισιόν του GNTM 3 είναι η 22χρονη Κύπρια Βικτώρια – Στέλλα, η οποία είναι μπαλαρίνα, σπουδάζει μόδα και μένει τα τελευταία χρόνια στο Μιλάνο.

Όταν η ίδια βρέθηκε στο πλατό μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και την κατάσταση στην Ιταλία και κατάφερε με την εξωτική της ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της να πάρει τα πολυπόθητα “ναι” και να περάσει επόμενη φάση των bootcamps.

Το πρωί της Πέμπτης, η Τζώρτζια Γεωργίου στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” αποκάλυψε πως η νεαρή Βικτώρια – Στέλλα είναι ερωτευμένη και μάλιστα, βρίσκεται σε σχέση. Ωστόσο, δείτε εδώ την σωσία της Ηλιάννας Παπαγεωργίου που πέρασε από οντισιόν!

Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της Βικτώριας – Στέλλας είναι ένας διάσημος pop Ιταλός τραγουδιστής, που ονομάζεται Ιράμα. Ο ίδιος που είναι 24 χρονών, τραγουδάει αλλά και γράφει κομμάτια και ένα από τα video clip του έχει μαζέψει 154 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η Βικτώρια – Στέλλα και ο Ιράμα είναι 2 χρόνια μαζί.