Big Brother: Το άκρως... αποκαλυπτικό πλάνο παίκτη - Ολόγυμνος στην ντουζιέρα

Θέμης, Αφροδίτη και Χριστίνα είχαν μείνει «κάγκελο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Το άκρως... αποκαλυπτικό πλάνο παίκτη - Ολόγυμνος στην ντουζιέρα

Ένας άκρως αποκαλυπτικό πλάνο πρόβαλλαν στο σημερινό 17/9 επεισόδιο του Big Brother. Πρωταγωνιστής ήταν ένας από τους δίδυμους, που έκανε μπάνιο ολόγυμνος μπροστά σε συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη κάλεσε τον Παναγιώτη και άλλους συμπαίκτες της στο δωμάτιο της για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί και να ηρεμήσουν.

Έτσι λοιπόν, την ώρα που ο Παναγιώτης έκανε μπάνιο, η Αφροδίτη, ο Θέμης και η Χριστίνα είχαν μείνει «κάγκελο» με αυτό που έβλεπαν.

Δείτε εδώ ωστόσο, ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση της Ραμόνα με τον Σπαλιάρα.

Big Brother Highlights: O τσακωμός της Ραϊσα με τους διδύμους, το κλάμα του Κεχαγιά, και η Άννα Μαρία που τα χώνει στη Ραμόνα!

Ακόμη ένα επεισόδιο του Big Brother είδαμε εχθές, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο ΣΚΑΙ και οι παίκτες δεν μας άφησαν σε ησυχία! Ίντριγκες, τσακωμοί, τρυφερά τετ-α-τετ και εξομολογήσεις έδωσαν το παρόν στο σπίτι του μεγάλου αδερφού!

Big Brother: Απίστευτο πλάνο με Θέμη και Αφροδίτη μέσα στο μπάνιο

Το Big Brother έχει δείξει αρκετά πλάνα που προκαλούν αίσθηση, όπως με τον Θέμη να βρίσκεται στο μπάνιο και την Αφροδίτη να χορεύει... αισθησιακά.

Το πρωινό ξύπνημα είναι μια... ιδιαίτερη υπόθεση, όπως αποδεικνύεται σε κάθε επεισόδιο του σόου, με τους παίκτες να έχουν βέβαια και τις δικές τους, ξεχωριστές συνήθειες. Όλοι τους, τουλάχιστον, δείχνουν μια ευαισθητοποίηση στο να κρατάνε το σπίτι καθαρό. Να θυμίσουμε πως ξανακόπηκε το live streaming, παίκτης έβρισε τον Μιρκούτσικο!

Η καθαριότητα είναι, όπως φαίνεται, και η αγάπη του Θέμη, όπως και ο χορός για την Αφροδίτη, με τα σχετικά πλάνα να είναι, μάλλον, στην ημερήσια διάταξη.

Big Brother: Τσακώθηκαν άσχημα Άννα Μαρία και Δημήτρης Πυργίδης

Έξαλλος όσο ποτέ ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης, με μια ατάκα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη να τον εκνευρίζει, στο πλαίσιο μιας δοκιμασίας του Big Brother, που έπρεπε οι δυο τους να πετύχουν.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» ζήτησε από τους δύο παίκτες να τα καταφέρουν σε μια δοκιμασία με τουβλάκια, τα οποία έστησαν προηγούμενοι συμπαίκτες τους, με την Άννα Μαρία να αστειεύεται και να αναφέρει πως... κοιμάται όρθιος.

Όσες φιλοφρονήσεις κι αν έκανε, μάλιστα, ο Δημήτρης έκανε... μουτράκια κι άρχισε, μετά, να της φωνάζει, λέγοντάς της πως δεν νιώθει την απαραίτητη υποστήριξη για τη δοκιμασία.

Ο ίδιος ήταν εκτός εαυτού και πρώτη φορά τον βλέπουμε έτσι, αφού τον έχουμε συνηθίσει... αρκετά χαλαρό. Στο τέλος, πάντως, ο «Μεγάλος Αδελφός» επεσήμανε, ότι πρέπει να συνεχίσουν.

Big Brother: Έξαλλη η Ραϊσα με τους δίδυμους - Απίστευτα νεύρα

Αδιανόητα νεύρα και πάλι έδειξε η Ραΐσα στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η οποία τα έβαλε «χοντρά» με τους δίδυμους, σχετικά με τη συμπεριφορά τους απέναντί της, όταν εκείνη επιχειρεί να τους... προσεγγίσει. Την έκαναν έξαλλη.

Η Αλβανίδα παίκτρια, πάντως, δε... μας τα είπε πολύ καλά, αφού ο ένας εκ των διδύμων παρεξηγήθηκε, όταν το Σάββατο (12/9) και μετά το τελευταίο live, όλοι οι παίκτες κάθονταν και η Ραΐσα είχε πιάσει τον Χρήστο, φιλώντας τον στο λαιμό και στο μάγουλο.

Εκείνη τη στιγμή, ο Παναγιώτης αντέδρασε, ζητώντας της να σταματήσει αυτά τα... χαδάκια, μιας και μπορεί να γίνει κάτι με την Χριστίνα για τον αδελφό του, κάτι που έκανε τη Ραΐσα να «εκραγεί» για ακόμη μια φορά στο παιχνίδι.

Η ίδια επεσήμανε αρκετές φορές, ότι έκανε όλα αυτά... για χαβαλέ, αν και δεν έπεισε με τον τρόπο, που εκείνη παρέθεσε από μόνη της τα γεγονότα, αφού υπάρχει παρελθόν με τους διδύμους.

Big Brother: Αυτός ο παίκτης κέρδισε το βέτο

Ακόμη ένα παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο σπίτι του Big Brother με έπαθλο το βέτο για την ψηφοφορία της Παρασκευής, για τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Όλοι οι παίκτες είχαν κρεμασμένο από το παντελόνι τους ένα τεράστιο μπαλόνι και στα χέρια τους από μια καρφίτσα. Ο κάθε ένας έπρεπε να σκάσει το μπαλόνι του άλλου και ο τελευταίος που θα έμενε με το μπαλόνι πάνω του κέρδιζε το βέτο.

Ο παίκτης λοιπόν που κέρδισε αυτή την εβδομάδα και έχει το βέτο για να σώσει τον εαυτό του ή όποιον άλλον συμπαίκτη του θέλει είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Big Brother: Τρυφερά τετ α τετ στο κρεβάτι για Ραϊσα και Χρήστο μετά τον τσακωμό

Μπορεί η Ραΐσα να «ξέσπασε» στο Big Brother έναντι των διδύμων, με αφορμή ένα περιστατικό με τον Χρήστο, αλλά τελικά η ίδια... τα δίνει όλα, έχοντας νέο ερωτικό τετ α τετ μαζί του.

Η Αλβανίδα παίκτρια δεν αφήνει... σε χλωρό κλαρί τους δίδυμους, αποφασισμένη να έχει τουλάχιστον εκείνη την επιρροή πάνω τους και μην αφήνοντας καμία άλλη να τους έχει στο χέρι της. Κάπως έτσι, νωρίτερα στο σόου κάλεσε τον Χρήστο να έρθει στο κρεβάτι της.

Σε εκείνο το σημείο, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, με τα πρόσωπά τους αντικρυστά, δείχνοντας πολλά για το ποια είναι η πραγματική τους σχέση. Η Ραΐσα, πάντως, θέλησε να του πει πως πρέπει να γνωρίζει τους ανθρώπους, που ενδιαφέρονται πραγματικά.

Big Brother: Σπάραξε στο κλάμα ο Δημήτρης Κεχαγιάς - Η εξομολόγηση για...

Συγκλόνισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς με μια μοναδική κατάθεση ψυχής στο Big Brother, με τον ίδιο να κερδίζει τη δοκιμασία που δίνει την ασυλία, αλλά να μη βγάζει από το μυαλό του, τη μητέρα του.

Ο παίκτης του Big Brother, σε κάποια στιγμή, ζήτησε από το «Μεγάλο Αδελφό» μια χάρη και ακρόαση, με το δεύτερο να μην του αρνείται. Σε εκείνο το σημείο, ξεκίνησε να δακρύζει και αφορμή ήταν τα γενέθλια της μητέρας του.

Ο Κεχαγιάς ζήτησε από τον «Μεγάλο Αδελφό» να του περάσει τις ευχές του για χρόνια πολλά, δείχνοντας πως δε σταματά να τη σκέφτεται, τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη μέρα του κόσμου, καθώς και ότι την αγαπά, όπως και τον πατέρα του.

Big Brother: H Άννα Μαρία τα... έχωσε στην Ραμόνα για την δοκιμασία του βέτο

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ποτέ δε «μασάει» τα λόγια της και στη Ραμόνα στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother... τα έχωσε γερά, καθώς εκνευρίστηκε με τη στρατηγική της στο παιχνίδι, όπου κέρδισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς μαζί με το βέτο.

Η δοκιμασία εμπεριείχε το σπάσιμο του μπαλονιού του αντιπάλου, με τον Κεχαγιά να είναι τελικά ο νικητής. Η Ραμόνα αποκάλυψε, ότι εκείνη έκανε... εκπτώσεις στο πώς έπαιξε και δεν κοίταξε το συμφέρον της, δεχόμενη την επίθεση από την Άννα Μαρία.

Η Ρουμάνα παίκτρια, στο τέλος, έδειξε μετανιωμένη αλλά σε κάθε περίπτωση η Άννα Μαρία δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσει, χωρίς να της τα... ψάλει ένα χέρι.