Big Brother: Έκοψαν ξανά το live streaming - Παίκτης έβρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Απίστευτο περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Έκοψαν ξανά το live streaming - Παίκτης έβρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις με το Big Brother. Μετά την χυδαία ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη ένα άλλο περιστατικό έκοψαν ξανά το live streaming. Παίκτης έβρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο χωρίς δισταγμό.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 16/9 η παραγωγή έκοψε αναγκαστικά το live, όταν ένας παίκτης αποκάλεσε οn air τον παρουσιαστή «μ@λ@κα».

Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter πήραν «φωτιά» με τις αναρτήσεις του. Τον παρουσιαστή έβρισε ο Νικόλας Παπαπαύλου, ο οποίος ξεπέρασε τα όρια με αποτέλεσμα να πρέπει τώρα να απολογηθεί.

Να πούμε πως το live επέστρεψε κάποιες ώρες αργότερα.

Big Brother Νικόλας Παπαπαύλου

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Διαφωνώ με τον ΣΚΑΙ γιατί...» - Μίλησε στο live του Big brother για το περιστατικό με τον Αλεξανδρίδη

Με το που ξεκίνησε το σημερινό 11/9 live του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης κατευθείαν θέλησε να πάρει θέση για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη με τις σ3ξιστικές αναφορές και την ατάκα για βιασμό , που τον οδήγησε στην αποπομπή του από το σπίτι. Ωστόσο, το λόγο πήρε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, στην αρχή, είπε πως «είναι γεγονός που μας στενοχώρησε, με την αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη. Αυτό που συνέβη, δεν προβλήθηκε στον αέρα, αλλά το live streaming. Καταδικάστηκε από μας και την ελληνική κοινωνία».

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ξέσπασε. Ο κ. Μικρούτσικος πριν πάρει το μέρος του ΣΚΑΙ λέγοντας πως δεν φταίει το κανάλι, καθώς δεν έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα, αλλά ούτε και κανένα πλάνο του παίκτη, «άδειασε» την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Όπως είπε ο ίδιος, η εκπομπή έπαιξε το απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε και στην συνέχεια ανακοίνωσε στον αέρα πως από εδώ και στο εξής μετά το συγκεκριμένο άσχημο γεγονός δεν θα προβάλει καθόλου το Big Brother. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν φανερά ενοχλημένος με το Πρωινό και την απόφαση.

[/OEmbed]

Δείτε μάλιστα εδώ αναλυτικά τα όσα είπε στον αέρα η Φαίη Σκορδά.

«Ήμουν καλεσμένος μιας εκπομπής, προκειμένου να μιλήσω για το Big Brother και ο σταθμός της, πριν προβληθεί, ζήτησε να σταματήσει οποιαδήποτε αναφορά στο πρόγραμμα. Συγχαίρω τον ΣΚΑΪ, γιατί απομόνωσε και έκοψε το σημείο εκείνο του live streaming. Δεν έπαιξε κανένα στιγμιότυπο, έβγαλε ανακοίνωση πειθαρχικού χαρακτήρα και διαχειρίστηκε το θέμα με φοβερή λεπτότητα και ευαισθησία, κόβοντας... σύρριζα την κεφαλή του κακού. Συμφωνώ απόλυτα και το χειροκροτώ. Δεν πρέπει να φτάσουν να ηθικολογούν άνθρωποι, που τα λένε απλά λόγω του ανταγωνισμού και δεν έχουν καμία ευαισθησία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος, όμως, μίλησε και για τη διαφωνία του με το σταθμό, τονίζοντας πως «ήθελα να ξεκινήσει η εκπομπή με τον Αντώνη απέναντι. Θα ήμουν καταπέλτης, θα τον ρωτούσα αν είναι βιαστής, αν σκέφτεται αυτά που λέει, θα τον ανίχνευα». Επίσης, έτσι έδιωξε ο «Μεγάλος Αδερφός» τον Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι