Big Brother Highlights: Τα σπαραχτικά λόγια του Θέμη, τα αποκαλυπτικά πλάνα παίκτη και ο έξαλλος Κεχαγιάς

Όσα είδαμε χθες πριν το live της Παρασκευής και την αποχώρηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother Highlights: Τα σπαραχτικά λόγια του Θέμη, τα αποκαλυπτικά πλάνα παίκτη και ο έξαλλος Κεχαγιάς

Τα highlights του Big Brother είναι ένα προς ένα απολαυστικά. Μερικά από αυτά είναι τα αποκαλυπτικά πλάνα παίκτη στο μπάνιο, ο Κεχαγιάς που έγινε έξαλλος λόγω των υποψηφίων προς αποχώρηση, αλλά και τα σπαραχτικά λόγια του Θέμη για την οικογένεια του που ράγισαν καρδιές.

Big Brother: Το αποκάλυψε ο Κεχαγιάς - «Η Άννα Μαρία γουστάρει τον...»

Μια αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρη Κεχαγιάς στο σημερινό 17/9 επεισόδιο του Big Brother. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ποιον... γουστάρει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Όπως φαίνεται η δικηγόρος έχει έρθει πολύ κοντά με τον Μπέντζι - όπως τον λένε οι συμπαίκτες του τον Δημήτρη Πυργίδη - με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να υποψιάζεται πως της αρέσει.

Μάλιστα, την ώρα που ήταν στον κήπο με την Σοφία Δανέζη, γύρισε και της είπε πως σίγουρα τον γουστάρει και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που του μιλάει. Ενώ, όπως συνέχισε, είπε πως σε αυτά δεν πέφτει έξω. Χθες, η Άννα Μαρία τα... έχωσε στην Ραμόνα για την δοκιμασία του βέτο.

Το άκρως... αποκαλυπτικό πλάνο παίκτη - Ολόγυμνος στην ντουζιέρα

Ένας άκρως αποκαλυπτικό πλάνο πρόβαλλαν στο σημερινό 17/9 επεισόδιο του Big Brother. Πρωταγωνιστής ήταν ένας από τους δίδυμους, που έκανε μπάνιο ολόγυμνος μπροστά σε συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη κάλεσε τον Παναγιώτη και άλλους συμπαίκτες της στο δωμάτιο της για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί και να ηρεμήσουν.

Έτσι λοιπόν, την ώρα που ο Παναγιώτης έκανε μπάνιο, η Αφροδίτη, ο Θέμης και η Χριστίνα είχαν μείνει «κάγκελο» με αυτό που έβλεπαν.

Δείτε εδώ ωστόσο, ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση της Ραμόνα με τον Σπαλιάρα.

Ράγισε καρδιές ο Θέμης με την εξομολόγηση για την οικογένεια του - Πλάνταξε στο κλάμα

Καρδιές ράγισε στο Big Brother με την εξομολόγηση που έκανε ο Θέμης Κανέλλος. Τον κάλεσε ο Μεγάλος Αδερφός, μίλησε για την οικογένεια του και πλάνταξε στο κλάμα, με αφορμή τα όσα έζησε.

Ο Θέμης, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία και εξομολογήθηκε τα όσα έχει ζήσει στο σπίτι του. Πως τον έχει αντιμετωπίσει ο κόσμος, αλλά και η ίδια η οικογένεια του.

Όταν μάλιστα, ο Μεγάλος Αδερφός τον ρώτησε τι θα ήθελε να πει στους γονείς του, ο ίδιος αποκάλυψε πως θα ήθελε να ακούνε περισσότερο τι τους λέει το παιδί τους. Ενώ, δήλωσε πως ξέρει πως τον αγαπάνε πολύ. Δείτε ποια είναι η σχέση του Θέμη με την Ξανθή Τζερεφού.

Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Έξαλλος ο Κεχαγιάς

Πέντε είναι τελικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής στο Big Brother. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο Δημήτρης Κεχαγιάς ο οποίος έγινε έξαλλος.

Σε ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο προχώρησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς, με τον παίκτη να μην κρύβει τα νεύρα του για το γεγονός, ότι ψηφίστηκε ως υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο εν λόγω παίκτης μοιάζει να έχει μια έντονη κόντρα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία ήθελε οπωσδήποε να τον δει... στον τάκο και φαίνεται, ότι το σχέδιο της πέτυχε, με τον Κεχαγιά να τίθεται πια στην κρίση του κοινού. Μάλιστα, νωρίτερα αποκάλυψε ποιος αρέσει στην Άννα Μαρία.

«Θα τα κάνω μπουρ@@@@», είπε ενώπιον του Μεγάλου Αδελφού ο Δημήτρης, που άρχισε να βρίζει θεούς και δαίμονες, ζητώντας από τον κόσμο να τον στείλει... σπίτι του, καθώς κατά δήλωσή του δεν αντέχει τις κλίκες και αυτούς που δεν φορούν παντελόνια.