The Bachelor Highlights: Σε.. διπλό ταμπλό το έπαιξε ο Βασιλάκος! Οι "καυτές" στιγμές και τα ξεκατινιάσματα

Όσα παρακολουθήσαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor Highlights: Σε.. διπλό ταμπλό το έπαιξε ο Βασιλάκος! Οι

Από όλα είχε και το χθεσινό δεύτερο επεισόδιο του The Bachelor. Είδαμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να το.. παίζει σε διπλό ταμπό, "καυτές" στιγμές μέσα στην πισίνα και ξεκατινιάσματα ανάμεσα σε παίκτριες.

The Bachelor: Αδιανόητη ατάκα από παίκτρια για τον Βασιλάκο - «Δεν ξέρω είναι παρθένες;»

Δεύτερο επεισόδιο «The Bachelor» σήμερα 17/9 και οι αδιανόητες ατάκες ξεκίνησαν από τις διαγωνιζόμενες με αφορμή τα... μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Τα πλάνα ξεκίνησαν από το σπίτι των κοριτσιών, όπου έφτιαχναν το πρωινό τους. Με το που άνοιξαν τα μάτια τους λοιπόν, τα σχόλια για την γνωριμία τους με το μοντέλο ξεκίνησαν και όλα ήταν ένας προς ένα... επικά.

Η 38χρονη λοιπόν, Έλενα μάλιστα, δεν δίστασε να ρωτήσει τις συμπαίκτριες της αν θα έκανε καμία... έρωτα μαζί τους και έμειναν «κάγκελο». Όταν απάντησαν αρνητικά ήρθε η επική ατάκα μπροστά στην κάμερα «Δεν ξέρω είναι παρθένες; Θεωρώ ότι ήταν όλο υποκριτικό αυτό».

Βέβαια, να σημειώσουμε πως με την πρεμιέρα, ξεκίνησε και το άγριο κράξιμο στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Αυτή την παίκτρια διάλεξε ο Βασιλάκος για το πρώτο ραντεβού

Όλο και πιο κοντά με τις διαγωνιζόμενες έρχεται στο «The Bachelor» ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ωστόσο, με μια ήρθε ακόμη πιο κοντά και την επέλεξε για να βγει προσωπικό ραντεβού.

Μετά την αδιανόητη ατάκα που ακούστησε από παίκτρια για το... κρεβάτι, ο Παναγιώτης, μπήκε στο σπίτι και στο τραπέζι όπου έκατσαν όλοι μαζί για να απολαύσουν το πρωινό τους, ανακοίνωσε με πια θα ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί.

Ο λόγος για την Αναστασία, η οποία όπως είπε του ανοίχτηκε περισσότερο και ένιωσε πως ήρθε λίγο πιο κοντά. Μάλιστα, όλες οι υπόλοιπες στράβωσαν τα μούτρα τους, αφού ζήλεψαν. Ενώ, δεν έλειψαν και τα καρφιά.

"Καυτά" φιλιά ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλάκο και παίκτρια

Από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο του The Bachelor, «έπεσαν» τα πρώτα καυτά φιλιά, ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλάκο και παίκτρια που του... «έκλεψε» το μυαλό από την αρχή.

Ο Έλληνας bachelor, βγήκε το πρώτο του ραντεβού με την Αναστασία. Μετά τη βόλτα που έκαναν με το σκάφος, και τις βουτιές στη θάλασσα, το ρομαντικό σκηνικό συνεχίστηκε στην παραλία.

Αφού της έκανε δώρο ένα απίστευτο φόρεμα, χόρεψαν δίπλα στη θάλασσα. Εκείνη την στιγμή μάλιστα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έσκυψε και την φίλησε, με την παίκτρια να ανταποκρίνεται αμέσως.

Άγριο ξεκατίνιασμα! «Είσαι ζώο...» - Χαμός την ώρα του ποδοσφαίρου

Άγριο... ξεκατίνιασμα με άρωμα ποδοσφαίρου συνέβη στο «The Bachelor», με τις παίκτριες να χωρίζονται σε ομάδες και το έπαθλο να είναι ένα ραντεβού σε σπα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Το παιχνίδι αποδείχθηκε πολύ σκληρό, καθώς είχε... από όλα. Άλλες παίκτριες έπεσαν στο έδαφος με το σαγόνι, άλλες δάκρυσαν και ορισμένες έπαιξαν σκληρά. Η Αναστασία, δε, τραυματίστηκε και κανονικά έπρεπε να αποχωρήσει, αλλά για χάρη του Παναγιώτη έμεινε στο ματς.

Στο τέλος, η μαύρη ομάδα επικράτησε, με τη μία εκ των παικτριών να ενοχλείται από το γεγονός, ότι παίκτρια της ηττημένης ομάδας δεν της έδωσε το χέρι. «Είσαι ζώο...», ήταν η αντίδρασή της, σε ένα νέο «καρφί», μετά από εκείνα που σηματοδότησαν την αρχή του επεισοδίου. Ατάκα έπος από διαγωνιζόμενη. Νόμιζε ότι η Μάνη είναι... νησί.

Τα "καυτά" παιχνίδια μέσα στην πισίνα - Ποια κατάφερε να... κερδίσει τον Βασιλάκο;

Φαίνεται πως το γύρισαν... σε ερωτική ταινία στο «The Bachelor», με τις παίκτριες που κέρδισαν στο ποδοσφαιρικό ξεκατίνιασμα να μπαίνουν στην πισίνα και να κάνουν "καυτά" παιχνίδια, με έπαθλο ένα δείπνο με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Οι παίκτριες της μαύρης ομάδας στον ποδοσφαιρικό αγώνα απόλαυσαν ένα όμορφο έπαθλο, αφού θα χαλάρωναν σε σπα με τον Έλληνα Bachelor, με τον ίδιο να εντυπωσιάζεται νωρίτερα από την αφοσίωσή τους για την νίκη.

Στο σπα εκείνο, βέβαια, ορισμένες θέλησαν και... να ξεφύγουν. Ο Βασιλάκος έβαλε παίκτρια στην αγκαλιά του, με άλλες... προχώρησε αρκετά η συζήτηση και, στο τέλος, η Νικολέττα νίκησε στην ιδιότυπη δοκιμασία ερωτήσεων, που έθεσε ο Παναγιώτης, για να βγει σε δείπνο μαζί του.

Και δεύτερη παίκτρια φίλησε ο Βασιλάκος - «Πως νιώθετε που φιλήσατε τον ίδιο άνδρα;»

Τα δίνουν... όλα οι παίκτριες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο «The Bachelor», με τον ίδιο να δίνει καυτά φιλιά και με δεύτερη γυναίκα, κάτι που προξένησε την απορία μιας άλλης παίκτριας, που είχε σχέση και με τις στιγμές του με τη Σία.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor φαίνεται πως έχει γοητεύσει όλες τις όμορφες παρουσίες του σόου, με άπασες να τον διεκδικούν με φοβερό ζήλο, φτάνοντας ακόμη και στο να... τραυματίζουν η μία την άλλη σε αγώνα ποδοσφαίρου, πετώντας πάντα μεγάλα «καρφιά».

Όταν χρειάζεται, όμως, δίνουν και τα φιλιά τους. Κάτι τέτοιο συνέβη με την Νικολέττα, η οποία νίκησε στη δοκιμασία των ερωτήσεων στο σπα και, μαζί, ένα δείπνο με τον Βασιλάκο, που κατέληξε σε φιλιά και μια σκηνή... γεμάτη έρωτα.

Όταν γύρισε, δε, στο σπίτι και περιέγραψε όλα αυτά, μια παίκτρια τη ρώτησε, αν η ίδια και η Σία νιώθουν άνετα... που φίλησαν τον ίδιο άνδρα.