Big Brother: Η ταυτότητα της Σοφίας Δανέζη - Τι αναγράφει στην ηλικία

Είστε έτοιμοι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Η ταυτότητα της Σοφίας Δανέζη - Τι αναγράφει στην ηλικία

Αποκάλυψη τώρα για μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Big Brother, την Σοφία Δανέζη! Ποια είναι η ηλικία της, ποιος ο τόπος καταγωγής της; Στην δημοσιότητα έρχεται η ταυτότητά της που τα μαρτυράει όλα!

Η Σοφία Δανέζη είναι τραγουδίστρια και είναι από τη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα. Έχει κάνει επανεκτέλεση του τραγούδι “Βρήκα το κλειδί”, σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους της Εύης Δρούτσας.

Το Youweekly.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας την ταυτότητα της Σοφίας Δανέζη

Σοφίας Δανέζη Big brother ταυτοτητα

Γεννημένη λοιπόν στις 21 Απριλίου του 1988... Είναι 32 χρονών!

Το πραγματικό όνομα της Σοφίας Δανέζη

Η Σοφία Δανέζη δεν λέγεται Δανέζη αφού ως μια νέα... Δέσποινα Βανδή έχει αλλάξει το επίθετό της! Το πραγματικό της όνομα λοιπόν, σύμφωνα πάντα με την διαδικτυακή εκπομπή GR Xpress με τον Θοδωρή Ρακιντζή είναι Σοφία Αχπατζίδου και πρόκειται για Ελληνίδα πόντια που κατάγεται από το Καζακστάν.

Μάλιστα αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν είναι πως η Σοφία Δανέζη είχε πάρει μέρος και σε άλλο show της ελληνικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα στο Dream Show στο οποίο είχε αποτύχει! Μάλιστα σε συνέντευξη που είχε δώσει τότε είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα πήγαινε ποτέ σε κάποιο ριάλιτι που θα εκτεθεί η προσωπική της ζωή! Αμ δε... Είδατε πως αλλάζουν οι καιροί;

Διαβάστε εδώ και όσα δεν γνωρίζατε για έναν ακόμα φιναλίστ του Big Brother, τον Δημήτρη Πυργίδη!

Έξαλλος ο Θέμης με τη Σοφία Δανέζη - «Είναι ψεύτικη»

Ο Θέμης βρέθηκε στην εκπομπή Love it και εννοείται ότι ξεκίνησε τις δηλώσεις του από το ζήτημα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνον και τη Σοφία Δανέζη. Όπως έδειξε, είναι ακόμα έξαλλος μαζί της και επιμένει πως είναι ψεύτικη.

O πρώην παίκτης του Big Brother εξήγησε πως δεν έχει μετανιώσει για τα όσα είπε στη Σοφία ενώ μίλησε και για την Άννα Μαρία και για την στρατηγική που ακολουθεί μέσα στο παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ένιωσα ότι άλλαξα, αλλά έγιναν κάποια πράγματα τότε με την Σοφία και με έκαναν να θέλω να μιλήσω. Έχω δει στο παρελθόν πως μίλαγε σε άλλους συγκατοίκους και έχει πει και η ίδια ότι δεν είμαστε φίλοι και ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο Δημήτρης, με έκανε να νιώσω ότι το λέει επικριτικά και προσπαθεί να με μειώσει.

Η αντίδρασή μου ήταν άμυνα, γιατί είχα στεναχωρηθεί. Έκλαψα για αυτό το πράγμα και στεναχωρήθηκα. Στο θέμα με την Σοφία με ενόχλησε το θέμα συμπεριφοράς και στη συνέχεια άλλα πράγματα που έγιναν με τον Ζακ, μεταξύ μας και πολλά άλλα», είπε αρχικά ο Θέμης.

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Big Brother πρόσθεσε: «Έχω δει τα σχόλια ότι μπορεί να μην ήταν ωραίος ο τρόπος μου λόγω του γεγονός ότι φαινόταν ότι κάναμε παρέα, αλλά εγώ δεν ένιωθα έτσι, γιατί η ίδια το είχε πει. Μπορεί να ήταν λάθος ο τρόπος ίσως, αλλά όσα πράγματα της είπα ήταν αλήθεια.

Δεν της είπα ποτέ ψέματα, δεν προσπάθησα να βάλω λόγια στο στόμα της και η ίδια τα έχει όλα αυτά που της είπα. Απλά της τα είπα μπροστά της., αντί να πάω να τα πως με τον Ζακ και να κουτσομπολέψουμε ή να μπω στο δωμάτιο επικοινωνίας. Δεν θα της ζητήσω συγγνώμη».