Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz - Το έκαναν γνωστό στο Instagram

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz - Το έκαναν γνωστό στο Instagram

Ένα νέο ζευγάρι έχουμε στο χώρο της showbiz. Συγκεκριμένα, του Hollywood! Την είδηση έκανε γνωστό κορυφαία ηθοποιός με μια φωτογραφία στα social media

Πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, με τον οποίο απέκτησε τον 6χρονο σήμερα Μασέο, η Χάλι Μπέρι θέλησε να αποκαλύψει στο instagram, ότι είναι και πάλι ερωτευμένη.

Η 54χρονη ηθοποιός είχε αρχίσει να κοινοποιεί στιγμιότυπα από τις προσωπικές της στιγμές, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπο του αγαπημένου της.

Σε μία τελευταία ανάρτησή της όμως, εμφανίστηκε φορώντας ένα T-shirt με το όνομα του Αμερικανού τραγουδιστή Van Haunt. «Τώρα ξέρετε» σχολίασε η ίδια. Ένα νέο ζευγάρι έχουμε και στην ελληνική showbiz.

Ερωτευμένη ξανά κορυφαία ηθοποιός - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Κορυφαία ηθοποιός, όπως γράφουν τα ξένα μέσα είναι ξανά ερωτευμένη και πρόκειται για το νέο ζευγάρι στο χώρο της showbiz, που σίγουρα θα συζητηθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας Page Six η 53χρονη ηθοποιός Πάμελα Άντερσον είναι ερωτευμένη με τον σωματοφύλακά της και όπως υποστηρίζουν οι φίλοι της ο έρωτας ήταν αποτέλεσμα της πανδημίας.

Ο άνδρας, την υπηρετεί πιστά εδώ και δύο χρόνια αλλά στη διάρκεια του lockdown ήρθαν πιο κοντά. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι 40 ετών.

Πάμελα Άντερσον νέος σύντροφος

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Η τρυφερή φωτογραφία

Ένα νέο ζευγάρι έχουμε στο χώρο της ελληνικής showbiz, το οποίο όπως φαίνεται και δείχνει είναι πολύ ερωτευμένο. Δημοσίευσαν και την πρώτη τους τρυφερή φωτογραφία στα social media.

Ο λόγος για τον Διονύση Αλέρτα, ο οποίο πριν από λίγο καιρό χώρισε με την πρώην σύντροφο του Εβίτα Μπέκα, μετά την επανασύνδεση τους.

Όπως φαίνεται, ο γνωστός σεφ δεν άργησε να βρει και πάλι τον έρωτα. και ζει σιγμές ευτυχίας στην αγκαλιά της γοητευτικής δασκάλας, Νάγιας Φωτοπούλου.

Όπως αναφέρει μάλιστα δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, το ζευγάρι πέρασε την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Πελοπονήσσου.

Ωστόσο άσχημα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ανέβαλε ξανά το γάμο του. Τι συνέβη;

Διονύσης Αλέρτας σύντροφος