Σοκάρουν τα λόγια του Γιάννη Αϊβάζη - «Και τα δύο αδέρφια μου διαγνώστηκαν με...»

Η συγκινητική εξομολόγηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκάρουν τα λόγια του Γιάννη Αϊβάζη - «Και τα δύο αδέρφια μου διαγνώστηκαν με...»

Ο Γιάννης Αϊβάζης το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή της “Το Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη, για τη δύσκολη στιγμή που έζησε πριν από ενάμιση μήνα, όταν έμαθε ότι τα δύο αδέρφια του έχουν ανεύρυσμα.

«Έχω αγαπημένους ανθρώπους εκεί πέρα, φίλους, γιατί φίλοι είναι οι γέροντες, οι πνευματικοί και μία με δύο φορές το χρόνο, όταν μπορώ, φροντίζω να είμαι μαζί τους. Το Άγιο Όρος είναι αφορμή να κάνεις πράγματα και σκέψεις που έχεις ξεχάσει από τη βαβούρα της πόλης και την καθημερινότητα της δουλειάς.

Η αλήθεια είναι πέρασα μια δύσκολη στιγμή πριν από ενάμιση μήνα… Και ο αδερφός μου και η αδερφή μου βρέθηκαν με ανεύρυσμα στο κεφάλι και είναι κληρονομικό. Έπρεπε να κάνω και εγώ μία εξέταση, την έκανα, ήταν πεντακάθαρη, αν και είχα μεγάλο ποσοστό να το έχω, και ίσως αυτό ήταν που με οδήγησε εσπευσμένα να επισκεφτώ τους γέροντές μου». Αυτή είναι η αλήθεια για την συμμετοχή τους στο Globetrotters.

Μαρία Κορινθίου: "Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία" - 13 χρόνια με τον Γιάννη Αϊβάζη

Μετά απο 13 χρόνια κοινής πορείας η Μαρία Κορινθίου πόσταρε στα social media την πρώτη φωτογραφία που έβγαλαν με τον Γιάννη Αϊβάζη.

«13 χρόνια μαζί.....
Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία, η πρώτη φωτογραφία που μας τράβηξαν, λες και «έβλεπαν» αυτό που θα ακολουθούσε......
Κύπρος...σε βραβεία...το πάρτυ μετά.... και εσύ δεν ήτανε να έρθεις....αλλά ήρθες, και ήρθες για εμένα, γιατί ήξερες ότι θα είμαι εκεί! ....Και από εκείνη την στιγμή με διεκδίκησες, δε με άφησες λεπτό από δίπλα σου.

Δυο μήνες αρκούσαν για να μάθουμε ότι θα ερχόταν στη ζωή μας, το παιδί μας. Το παιδί που από την πρώτη μέρα, μου έλεγες ότι ήθελες να αποκτήσουμε μαζί.
Όλα γρήγορα, με ταχύτητα..... χείμαρροι και οι δύο μας.....χείμαρρος ο έρωτας μας. Όρμησε στη ζωή μας και επιβλήθηκε .....Ακόμα δες εδώ πόσο τους μοιάζει η κόρη τους!

Γιατί όπως έχει πει και η αγαπημένη Κική Δημουλά : « Ο έρωτας δε θέλει χρόνο.....θέλει ταχύτητα»
Χρόνια μας πολλά ......χρόνια πολλά στη ζωή που έχουμε «χτίσει» μαζί, στα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που μαζί έχουμε πέσει, αλλά έχοντας πλάι μας, το μεγαλύτερο εφόδιο και το μεγαλύτερο επίτευμα μας: Το παιδί μας!», έγραψε η ίδια.

Μαρία Κορινθίου Γιάννης ΑΙβάζης