Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου θα μιλήσει ανοιχτά για το ροζ βίντεο στο live

Για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου θα μιλήσει ανοιχτά για το ροζ βίντεο στο live

Στο σημερινό live του Big Brother, η Χριστίνα Ορφανίδου θα μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας και θα μιλήσει ανοιχτά για πρώτη φορά για το ροζ βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στο διαδίκτυο.

Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό πως υπάρχει στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο με μία από τις παίκτριες που βρίσκονται μέσα στο σπίτι του Big Brother.

Η αποκάλυψη του ονόματος της παίκτριας έγινε μέσα από το trailer που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΙ για το αποψινό live του “Μεγάλου Αδελφού”.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το trailer η Χριστίνα Ορφανίδου θα μιλήσει για πρώτη φορά και θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το ροζ βίντεο 37 δευτερολέπτων που διακινείται στο διαδίκτυο.

H αλήθεια είναι ωστόσο πως το κλίμα στο σπίτι δεν είναι και τόσο θετικό τελευταία για τη Χριστίνα. Δείτε εδώ τα σχόλια που έκανε εναντίον της η Άννα Μαρία.

Αγαπημένος ηθοποιός ξέσπασε για The Bachelor και Big Brother - «Απαξιώνουν την γυναίκα»

Ξέσπασε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αγαπημένος ηθοποιός. Χαρακτήρισε το Big Brother και το The Bachelor σαν προγράμματα που απαξιώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

«Λυπάμαι πολύ που επέστρεψε το Big Brother στην ελληνική τηλεόραση. Έχει τόση ανάγκη η χώρα για μια κλειδαρότρυπα;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην κάμερα του «Ευτυχείτε». «Παρ’ όλο που εγώ είμαι στον ALPHA και θα ‘πρεπε να υποστηρίξω το δικό μας, το Bachelor μιλάμε για την απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της γυναίκας».

«Δεν έχει ανάγκη η τηλεόραση για κάτι τόσο… Οι καναλάρχες το βλέπουν σαφώς σαν κάτι πολύ φθηνό και ο κόσμος λυσσάει να γίνει διάσημος. Δηλαδή βγάζει τον ποπό του για να γίνει διάσημος και για λίγα likes. Πόσο μάλλον να ξεφτιλίσει την ψυχή του εκεί πέρα. Τώρα είναι και πιο hardcore απ’ όσο ήταν παλιά. Γιατί πιο παλιά δεν υπήρχαν τα social media ώστε να τους ενδιαφέρουν μιας και όλοι αυτοί μπήκαν για το social after. Θεωρώ για την ελληνική τηλεόραση ντροπή να επιστρέφει εκεί», είπε ο ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Βέβαια, μιας και μιλάμε για το Big Brother, δείτε ποιοι είναι οι 5 υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση.