Βρέθηκε ο άνδρας που είχε επιτεθεί στη Μαρία Κορινθίου

Κινήθηκε νομικά η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βρέθηκε ο άνδρας που είχε επιτεθεί στη Μαρία Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό πως ο άνδρας που είχε επιτεθεί στη Μαρία Κορινθίου έξω από το σπίτι της το 2018, βρέθηκε και το ζευγάρι έχει κινηθεί νομικά απέναντί του.

Πριν από δύο χρόνια ένας ημίγυμνος άνδρας πλησίασε τη Μαρία Κορινθίου έξω από το σπίτι της και προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι του. Η ηθοποιός ξεκίνησε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια ενώ ο άνδρας τράπηκε σε φυγή προκειμένου να μην τον πιάσουν.

Ο σύζυγος της Μαρίας Κορινθίου ξεκαθάρισε πως ο εν λόγω άνδρας βρέθηκε και πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι νομικές διαδικασίες.

«Κινήθηκα νομικά εναντίον ενός follower για σχόλιο που είχα δεχθεί στα social media. Όταν είχε γίνει αυτή η ιστορία με την Μαρία, που της επιτέθηκε κάποιος έξω από το σπίτι, βρέθηκε ο άνθρωπος και το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό» αποκάλυψε ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ μίλησε και για την είσοδο της κόρης του στο Καφέ της Χαράς.

Μαρία Κορινθίου: "Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία" - 13 χρόνια με τον Γιάννη Αϊβάζη!

Μετά απο 13 χρόνια κοινής πορείας η Μαρία Κορινθίου πόσταρε στα social media την πρώτη φωτογραφία που έβγαλαν με τον Γιάννη Αϊβάζη.

«13 χρόνια μαζί.....
Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία, η πρώτη φωτογραφία που μας τράβηξαν, λες και «έβλεπαν» αυτό που θα ακολουθούσε......
Κύπρος...σε βραβεία...το πάρτυ μετά.... και εσύ δεν ήτανε να έρθεις....αλλά ήρθες, και ήρθες για εμένα, γιατί ήξερες ότι θα είμαι εκεί! ....Και από εκείνη την στιγμή με διεκδίκησες, δε με άφησες λεπτό από δίπλα σου.

Δυο μήνες αρκούσαν για να μάθουμε ότι θα ερχόταν στη ζωή μας, το παιδί μας. Το παιδί που από την πρώτη μέρα, μου έλεγες ότι ήθελες να αποκτήσουμε μαζί.
Όλα γρήγορα, με ταχύτητα..... χείμαρροι και οι δύο μας.....χείμαρρος ο έρωτας μας. Όρμησε στη ζωή μας και επιβλήθηκε .....Ακόμα δες εδώ πόσο τους μοιάζει η κόρη τους!

Γιατί όπως έχει πει και η αγαπημένη Κική Δημουλά : « Ο έρωτας δε θέλει χρόνο.....θέλει ταχύτητα»
Χρόνια μας πολλά ......χρόνια πολλά στη ζωή που έχουμε «χτίσει» μαζί, στα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που μαζί έχουμε πέσει, αλλά έχοντας πλάι μας, το μεγαλύτερο εφόδιο και το μεγαλύτερο επίτευμα μας: Το παιδί μας!», έγραψε η ίδια.

Μαρία Κορινθίου Γιάννης ΑΙβάζης