Στο OPENTV η Ρούλα Κορομηλά

Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο OPENTV η Ρούλα Κορομηλά

Στο OPENTV βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά και υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο από την συνάντηση που είχε στα γραφεία του σταθμού με τον Νίκο Κοκλώνη.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια εκτός τηλεόρασης, ενώ έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, μυστήριο είναι η συνάντηση που έχει με τον παρουσιαστή - παραγωγό στο γραφείο του. Την αποκάλυψη της επίσκεψης της, έκανε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λέτε η Ρούλα Κορομηλά να επιστρέφει στην τηλεόραση μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη; Σίγουρα ο καιρός θα δείξει.

OPENTV  Ρούλα Κορομηλά

Ρούλα Κορομηλά: Το μήνυμα για το Big Brother που "αναστάτωσε" το διαδίκτυο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για το Big Brother το οποίο επέστρεψε στην τηλεόραση, με το οποίο κατάφερε να προκαλέσει "αναστάτωση" στο διαδίκτυο.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και να μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, όταν επέλεξε να κάνει ένα Q&A, μέσα από το οποίο δέχθηκε ερωτήσεις από τους followers της.

Μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για την απουσία της από την ελληνική τηλεόραση με την ίδια να απαντάει: «Όταν βγαίνω στην τηλεόραση κάποιους τους χαλάει, και όταν δεν βγαίνω πάλι τους χαλάει. Άστα! Μπερδεμένα και χαλασμένα τα βλέπω».

Αυτό είναι το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά για το Big Brother

Στη συνέχεια κάποιος διαδικτυακός της φίλος θέλησε να μάθει τη γνώμη της για το Big Brother, ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δείτε εδώ το σχόλιό της.

Ρούλα Κορομηλά Big Brother