Βίκυ Καγιά: Στην παραλία με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά - Τα βλέμματα «έπεσαν» στο σώμα της

Στιγμές ευτυχίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Στην παραλία με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά - Τα βλέμματα «έπεσαν» στο σώμα της

Η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Ηλίας Κρασσά και τα παιδιά τους πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκαν στο νησί των ανέμων για ολιγοήμερες διακοπές και οι βουτιές στην παραλία δεν έλειψαν. Τα βλέμματα ωστόσο «έπεσαν» και πάνω στο σώμα της παρουσιάστριας - μοντέλο, αφού διαθέτει απίστευτες αναλογίες.

Το ζευγάρι έχει τεράστια αδυναμία στην Μύκονο και όποτε βρίσκει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, παίρνουν το πρώτο καράβι και αναχωρούν.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, απαθανάτισε την Βίκυ Καγιά και τον Ηλίας Κρασσά να παίζουν με τα παιδιά τους μέσα στη θάλασσα. Ενώ, όπως είδαμε μάθαιναν και τον μικρό Κάρολο Ηλία να κολυμπάει. Η τρυφερή μαμά δεν τον άφησε λεπτό από τα μάτια της.

Αυτό βέβαια που μας τράβηξε το ενδιαφέρον είναι το σώμα της παρουσιάστριας - μοντέλο. Διαθέτει απίστευτες αναλογίες που βάζουν κάτω και 20άρες. Τα φόρεσε η Βίκυ Καγιά και ξεπουλάνε: Αυτά τα Migato παπούτσια είναι πλέον ανάρπαστα.

Βίκυ Καγιά σώμα

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς

Βίκυ Καγιά γιος

«Τρέλανε» την Μύκονο η Βίκυ Καγιά - Ντοκουμέντα από την παραλία με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά

Στην Μύκονο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά με την οικογένεια της, όπου πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το μοντέλο, μαζί με το σύζυγο και τα παιδιά τους, απόλαυσαν τις βουτιές τους στη θάλασσα, ενώ δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια και τις τρυφερές αγκαλιές.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά ανέβηκε με την μικρή Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο σε τζετ σκι, με το οποίο σάρωσαν την παραλία του νησιού των ανέμων.

Οικογενειακώς, λατρεύουν το συγκεκριμένο νησί για τις βουτιές του στην θάλασσα και κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν για διακοπές. Δείτε την επίσης, χωρίς μακιγιάζ και με αχτένιστο μαλλί στα παρασκήνια του GNTM.

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς παιδιά

Βίκυ Καγιά μαγιό

Βίκυ Καγιά Κάρολος Ηλίας Κρασσάς

Ηλίας Κρασσάς