Γνωστός ράπερ «άδειασε» τον Νίκο Οικονομόπουλο - «Θα πατούσα το κουμπί και θα του έλεγα φύγε»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν στην κάμερα του Έλα χαμογέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γνωστός ράπερ «άδειασε» τον Νίκο Οικονομόπουλο - «Θα πατούσα το κουμπί και θα του έλεγα φύγε»

Σε δηλώσεις που έκανε γνωστός ράπερ στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», «άδειασε» μεταξύ άλλων τον Νίκο Οικονομόπουλο λέγοντας πως αν άκουγε κάποιον ως κριτής σε μουσικό show να λέει τραγούδι του θα του έλεγε να φύγει.

Ο λόγος για τον Υποχθόνιο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Ανθίπη Βουτσαλά. Ο ίδιος αναφέρθηκε στους Έλληνες καλλιτέχνες.

Ο ίδιος δήλωσε για το The Voice αλλά και για ποιο παίκτη θα έκοβε: «Θα πήγαινα σε talent show όχι για τραγούδι αλλά σαν κριτής. Δεν θα μπορούσα κάποιος να βγαίνει και να τραγουδά Οικονομόπουλο, κατευθείαν θα πατούσα το κουμπί να γυρίσει η καρέκλα και θα του έλεγα φύγε», είπε και συνέχισε «Μου την σπάνε οι ξερόλες, τύπου Σφακιανάκης. Luben καθαρά».

Να σημειώσουμε πως μια αμήχανη συνάντηση με την πρώην του στα σοκάκια της Μυκόνου, είχε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Αναστασία Γιούσεφ: «Θα έχει θυμώσει ο Νίκος Οικονομόπουλος γιατί αποκάλυψα τη σχέση μας»

Η Αναστασία Γιούσεφ, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα, ο τραγουδιστής έχει θυμώσει μαζί της επειδή το αποκάλυψε.

Πριν από λίγο καιρό, η εκρηκτική χορεύτρια είχε εξομολογηθεί σε εκπομπή πως έβγαινε για λίγο καιρό με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ο τραγουδιστής βέβαια θέλησε να κρατήσει σιωπή απέναντι στο συγκεκριμένο σχόλιο και έτσι ποτέ δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τα λεγόμενα της.

Σήμερα, η Αναστασία Γιούσεφ επανήλθε στο συγκεκριμένο θέμα και ξεκαθάρισε πως έβγαινε με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ εξακολουθεί να τον συμπαθεί πού και να θέλει να του μιλάει αν και θεωρεί πως εκείνος της κρατάει μούτρα επειδή αποκάλυψε τα πάντα για την μεταξύ τους σχέση.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Νίκο Βέρτη, ο οποίος την είχε επίσης φλερτάρει χωρίς ωστόσο να έχει γίνει τίποτα μεταξύ τους.

Αναστασία Γιούσεφ Νίκος Οικονομόπουλος σχέση