Συγκλονίζει πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Σεργιανόπουλου - «Τον βλέπω και...»

Η εξομολόγησή της για τον φίλο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Σεργιανόπουλου - «Τον βλέπω και...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» παραχώρησε μία πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία συγκλόνισε με τις δηλώσεις της για τον αγαπημένο της φίλο, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως κάθε φορά που βλέπει τις επαναλήψεις του στην τηλεόραση, στεναχωριέται.

Ο λόγος για τη Βίκυ Πρωτογεράκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Η ίδια ανέφερε: «‘Εχω συναντήσει ανθρώπους που λένε α αυτή είναι ηθοποιός και δεν ήξερα που να κρυφτώ από την άποψη ότι εκεί είμαι σαν δικηγόρος. Επίσης δεν περίμενα όταν είχα πάει σε ένα Εφετείο Κακουργημάτων και δεν είχα καταλάβει τίποτα και ξαφνικά βρισκόμαστε με τον πρόεδρο του Εφετείου στο ασανσέρ και μου λέει τώρα τι θα μας ετοιμάσετε;»

«Είχα περάσει πάρα πολύ καλά στην Ανατομία ενός Εγκλήματος και στους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη με το Νίκο Σεργιανόπουλο κι ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Είμαι πιο δεμένη με την Σοφία Μουτίδου, την Σάρα Γανωτή, τον Λάκη Λαζόπουλο που με ξέρει από πολύ μικρή και με τον Αλέξανδρο Ρήγα.»

«Βλέπω τις επαναλήψεις των Στάβλων της Εριέτας Ζαίμη και χαίρομαι. Απλά κάπως μελαγχολείς όταν βλέπεις κάποια πρόσωπα που έχουν φύγει. ‘Ο,τι επανάληψη και να δω του Νίκου Σεργιανόπουλου, στενοχωριέμαι», ενώ μία αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο έκανε και η Εβελίνα Παπούλια. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

Αποκάλυψη! Τα αποτρόπαια σκηνικά στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου - Πετούσαν αυγά και ντομάτες

Αποτρόπαιες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως μέσα από την εκπομπή The 2night show και τον Χάρη Λεμπιδάκη για περιστατικά που έγιναν στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου και γνώριζαν ελάχιστοι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον καλό του φίλο Παντελή Παντελίδη και όσα βίωσε όταν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2016, ενώ αποκάλυψε πως στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο κόσμος πετούσε αυγά και ντομάτες στα τηλεοπτικά συνεργεία που κάλυπταν το γεγονός.

«Υπηρέτησα το “κίτρινο” με πολύ μεγάλη χαρά. Όταν συμμετέχεις σε μια εκπομπή που είναι lifestyle και showbiz υπάρχει μέσα και το κίτρινο και το ροζ… Πουλούσε αυτό εκείνη την εποχή, το έκανα με τον τρόπο μου. Δεν είχα ποτέ αντιπάθειες, δεν υπήρξε ένα πρόσωπο να με βρίσει, να με κατηγορήσει. Καλύψαμε και πολύ σημαντικά γεγονότα που έπρεπε να βγάλουμε και το κίτρινο…

Πρόσωπα που πέθαναν, Νίκος Σεργιανόπουλος, Μπάμπης Λαζαρίδης που έπρεπε να πάμε να καλύψουμε τις κηδείες που υπήρχαν πολλές προεκτάσεις και παρασκήνια πίσω από αυτό. Κάναμε ON και μας πετούσαν αυγά και ντομάτες από τα μπαλκόνια και αριστερά μου ήταν το φέρετρο του Νίκου Σεργιανόπουλου, αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.