Το "τσουχτερό" σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Την κανακεύσαμε πολύ...»

Αναβρασμός μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει και ένα "τσουχτερό" σχόλιο για την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να αποχωρήσει από το My Style Rocks, με τον ίδιο να παραδέχεται πως τόσο στον προηγούμενο όσο και σε αυτόν τον κύκλο, οι κριτές την κανακεύσανε πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καταρχήν στο τρέιλερ που είδα για το The 2night Show η Ευρυδίκη ήταν ντυμένη σαν την Έφη Σαρρή, την παλιά όμως όχι την καινούργια! Θα μπορούσε να κάνει τον μίμο της Έφης Σαρρή, να γυρίσει με ένα σουξέ και μπορεί να είχε περισσότερο. Αυτά που λέει, είναι ανακρίβειες. Λυπάμαι για εκείνη!

«Την κανακεύσαμε πολύ και, μην ξεχνάει ο κόσμος ότι αυτό το κορίτσι είχε περάσει κάποια πολύ μεγάλη αρρώστια, την αγκαλιάσαμε, την αγαπήσαμε και δεχθήκαμε και τα σχόλια της πολλές φορές και τις τρελίτσες της και τις δήθεν λιποθυμίες της. Αυτό δεν είναι καλό. Ευρυδίκη μου, ποιος θα σε πάρει σε μια δουλειά όταν βρίζεις όλο τον κόσμο έτσι;» πρόσθεσε, με απορία, ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσον αφορά στην συσχέτιση που έκανε πρόσφατα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks με το Big Brother, ο Λάκης Γαβαλάς ήταν αποστομωτικός: «Και το Big Brother δίνει ψωμί σε πάρα πολύ κόσμο, άρα αν το δούμε εμπορικά είναι ένα κομμάτι το οποίο υφίσταται. Μετά την Ευρυδίκη, σε λίγο καιρό που θα το δείτε κιόλας, υπάρχει μια φοβερή ηρεμία στο πλατό και υπάρχει μια φοβερή σύμπνοια ανάμεσα στην επιτροπή και τις παίκτριες».

Την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου σχολίασε και η Έλενα Χριστοπούλου. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Βγήκε στο The 2night show και ξέσπασε - «Η αστυνομία μου είπε να...»

Στο “The 2night Show” βρέθηκε καλεσμένη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ξανθιά καλλονή, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το My Style Rocks μίλησε για την απόφαση της και έκανε αποκαλύψεις.

Η περιπέτεια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον καρκίνου

«Ο καρκίνος, Γρηγόρη μου, είναι μεγάλο σχολείο. Ο καρκίνος, ευτυχώς τον ξεπέρασα, έφυγε από εμένα, αλλά μου δίδαξε πολλά πράγματα. Μου δίδαξε να είμαι καλή με τα αδύναμα και ανυπεράσπιστα όντα, ζώα και ανθρώπους και σκληρή με αυτούς που το αξίζουν. Με μια κίνηση μπορώ να τους καταστρέψω. Αν κάποιος είναι κακός και μου φερθεί άσχημα, με συνοπτικές διαδικασίες τον διακόπτω».

Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το My Style Rocks

«Στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο υπήρχε περισσότερη μόδα. Στον τρίτο και στον τέταρτο πιο πολύ reality. Όταν δηλώνεις συμμετοχή και είσαι μέρος αυτού… σου λένε “Ευρυδίκη μου, ο τηλεθεατής θέλει και το ξεκατίνιασμα”. Δεν ήταν δύσκολο, βέβαια, ό,τι γινόταν το σχολίαζα. Δεν μπορούσα να κλείσω το στόμα μου. Είδα ότι η παραμονή μου και η συμμετοχή μου στο παιχνίδι προκαλούσε διάφορες αντιδράσεις. Υπήρξε διάστημα που γυρίζαμε 12 μέρες σερί, τρία επεισόδια την ημέρα. Όσο και να είσαι έτοιμος να κριθείς και να ξέρεις ότι πας για να κρίνεις, περνάς από διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Όταν ακούς άσχημα σχόλια ή βλέπεις κλίκες, αντιδράς.

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τις συμπαίκτριές μου στο περσινό κύκλο, γιατί ήμουν πολύ ανταγωνιστική και δεν το ζούσα. Τους προκαλούσα εκνευρισμό. Κοιτάω την κάμερα και ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη. Δεν έχω να ζητήσω σε κάποιον άλλον, εκτός από τους 100 ανθρώπους που δούλευαν εκεί. Την καθαρίστρια, τους κομμωτές, τις make up artist. Ξέρουν όλοι ότι είμαι ένα ταπεινό παιδί, δεν απαίτησα κάτι. Συγγνώμη που έφυγα από το παιχνίδι. Πιέστηκα και με έβγαλαν εκτός ορίων. Όχι η κριτική επιτροπή, που τους σέβομαι. Είναι επαγγελματίες, είναι μέσα στην καρδιά μου. Με έκαναν καλύτερη Ευρυδίκη. Είχα πρόβλημα με την παραγωγή».

Δείτε το μήνυμα που έστειλε η Έλενα Χριστοπούλου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση της από το My Style Rocks.

«Ο ΣΚΑΪ είναι ένας σταθμός που εκτιμώ βαθύτατα, δεν έχει μερίδιο ευθύνης. Η ίδια η παραγωγή ήρθε και μου είπε ότι είμαι γεννημένη για την τηλεόραση. Αυτοί οι άνθρωποι με έζησαν και με ήξεραν. Όταν ήρθε η πανδημία, τους πρότεινα και λύσεις. Δεν ήθελα να κοπεί το πρόγραμμα… Αποφάσισα στον τέταρτο κύκλο να μην είμαι τόσο αυστηρή. Πράγματα που ήθελα να τα πω δεν τα έλεγα. Αυτό με έκανε και τέντωσε το σχοινί ήταν ότι σε αυτό τον κύκλο, όπου έλειπε και ο κ. Γαβαλάς, η εκπομπή – λόγια που μου είπε η παραγωγή – την είχα όλη πάνω εγώ. “Αυτή εδώ είναι το My Style Rocks” άκουσα να λέει μια κοπέλα από την τουρκική παραγωγή.

Έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης από πέρσι, ότι δεν έχω στυλ, ότι είμαι τρας, ότι είμαι κιτσαριό. Έχω κάνει υπομονή, γιατί εξυπηρετούσε τη δουλειά μου με τα κοσμήματα. Όταν πήγα στον τέταρτο κύκλο, είδα την ποιότητα των συμπαικτριών μου. Όταν είσαι η τηλεπερσόνα, που προσπαθώ να δημιουργήσω ίντριγκα, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι… Πιστεύω ότι είναι ένα καθαρό reality, πιο σκληρό από το Big Brother και θέλουν να το πλασάρουν ως reality μόδας.

Μια μέρα μου είπαν ότι είμαι πολύ καλή στιλιστικά αλλά είμαι βαρετή. Ένιωσα ότι με προσέβαλλαν ως προσωπικότητα. Την ώρα που εμείς κάνουμε πλάκα, κάποιοι άλλοι “οικονομάνε”. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιστρέψω στο My Style Rocks. Στα τελευταία επεισόδια, δεν είχα ίντριγκες, ήμουν cool» δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο τσακωμός με την παραγωγή του My Style Rocks

«Φεύγοντας και πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο ζητούσα το κινητό μου από τους ανθρώπους της παραγωγής και δεν μου το έδιναν και επίσης μου πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητό μου ξεκινάει με το κουμπί “Start”. Όταν βγήκα στη Βεϊκου, έσβησε το αυτοκίνητο, νέκρωσε το φρένο και το τιμόνι. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό. Πήγα να χτυπήσω έναν διανομέα, ο οποίος προσφέρθηκε να με βοηθήσει και να πάμε στην άκρη το αυτοκίνητο, κάλεσε τη αστυνομία αφού του είπα τι έχει γίνει. Η αστυνομία μου είπε να κάνω καταγγελία για απόπειρα εγκληματικής ενέργειας και για ότι με εκβιάζανε να πάω εκεί να πάρω τα αντικείμενα. Και τους είπα ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα τέτοιο». Η στιγμή που η Ευρυδίκη τσακώνεται με τον Κουδουνάρη και αποχωρεί από το πλατό.