Το «άδειασμα» στον αέρα του ΑΝΤ1 στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δεν μπορεί να είναι παρουσιάστρια...»

Ποιος το είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το «άδειασμα» στον αέρα του ΑΝΤ1 στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δεν μπορεί να είναι παρουσιάστρια...»

Ένα απίστευτο «άδειασμα» έκανε στον αέρα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο Πρωινό πρόσωπο της showbiz στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αναφέρθηκε στον ρόλο της ως παρουσιάστρια.

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή ο Νίκος Αποστολόπουλος το πρωί της Δευτέρας. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα και δεν δίστασε να πετάξει τα καρφιά του.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, όπως είπαμε ο ίδιος μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέγοντας: «Δεν μπορεί να είναι παρουσιάστρια. Δεν έχει καμία εμπειρία και απλώς ανοίγει το τεράστιο στόμα της και νομίζεις ότι θα σε χάψει». Δείτε εδώ πως έκανε πρεμιέρα το μοντέλο με την εκπομπή Pop Up.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες: «Οι Άγριες Μέλισσες είναι συγκλονιστικές, ότι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση και δεν τις συγκρίνω με τα τρας τα υπόλοιπα. Στο GNTM δεν ξέρω καν που τους βρήκαν τους περισσότερους. Τους μάζεψαν από τον δρόμο. Δεν έχουν κανένα μέλλον στο μόντελινγκ για μένα. Μπορεί μια μέρα να βγει ένας καλός υδραυλικός, ένας ηλεκτρολόγος, ένας παρκαδόρος. Υπάρχουν πάρα πολλά επαγγέλματα στα οποία έχουμε κενά και έχουν γίνει πολύ ακριβά λόγω έλλειψης ανθρώπων. Αντί να τρέχουν εκεί θέλουν να κάνουν αυτό. Η Βίκυ Καγιά, που αγαπάμε, έχει μπλέξει σε αυτή την ιστορία οπότε παίζει έναν ρόλο. Δεν είναι η Βίκυ».

Το πραγματικό πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πίσω από τις κάμερες του Pop Up στον alphatv

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Δευτέρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το Pop Up και η Ναταλία Γερμανού από το πρώτο λεπτό της έδειξε την στήριξη της. Ενώ, μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο πίσω από τις κάμερες του ALPHA.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακή 20/9 η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και πάλι στο μοντέλο κάνοντας μάλιστα λόγο και για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται όταν οι κάμερες είναι κλειστές.

«Εγώ την αγαπώ την Ηλιάνα. Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι πολύ γλυκιά. Έχει τρομερή αμεσότητα. Εγώ δε μπορώ καθόλου τις παρουσιάστριες που είναι αυτό το δήθεν, το πολύ στημένο… Η Ηλιάνα είναι το ακριβώς αντίθετο, είναι μια γλύκα αυθεντική και φυσική και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι πολύ γλυκιά και στους διαδρόμους. Αυτό που βλέπετε αυτό είναι και στη ζωή της» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σημειώσουμε, μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το γάμο της με τον Snik, κάνοντας μια αποκάλυψη.