Σάββας Πούμπουρας: Το δημόσιο μήνυμα για την νέα του εκπομπή - "Ρίξαμε πολλή δουλειά..."

Που θα το βλέπουμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάββας Πούμπουρας: Το δημόσιο μήνυμα για την νέα του εκπομπή -

Μια νέα εκπομπή ετοίμασε ο Σάββας Πούμπουρας και σήμερα ήταν η πρεμιέρα αυτής στην Κύπρο! Μιλάμε για ένα τηλεπαιχνίδι το "Κοντά έπεσες"

Ο δημοφιλής παρουσιαστής που και στο παρελθόν είχε δουλέψει στην Κύπρο, επέστρεψε για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και εκτός από το να μοιράσει λεφτά, να μοιράσει χαμόγελα.

Λίγη ώρα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του, ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ και έγραψε, «Στην δεύτερη πατρίδα μου ρίξαμε πολλή δουλειά και αγάπη για το νέο μας project. Ξεκινάμε σήμερα! ”Κοντά Έπεσες”. Με τρέλα, με γέλια, με ωραία διάθεση, με μπόλικη δουλειά, ένα παιχνίδι που νομίζω έγινε για να έρθουμε κοντά, να γνωριστούμε και να γελάσουμε. Ναι, κερδίζεις και χρήματα, αλλά νομίζω πως όσοι φίλοι πέρασαν από το στούντιο, είτε κέρδισαν είτε όχι, πέρασαν ωραία! Στη ζωή δεν είναι το παν τα λεφτά. Είναι η εμπειρίες και οι ανθρώπινες σχέσεις. Have fun guys». Δείτε το δημόσιο ξέσπασμα του παρουσιαστή.

https://www.instagram.com/p/CFZwaRMAnE-/

«Πεθαίνει κόσμος...» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Σάββα Πούμπουρα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάββας Πούμπορυας θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση ενώ δε δίστασε να ξεσπάσει δημόσια για τη χρήση μάσκας, ξεκαθαρίζοντας πως από τη στιγμή που πεθαίνει κόσμος είναι ανάγκη να τη φοράμε.

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να επισημάνει στους διαδικτυακούς του φίλους πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και πως δεν έχει καμία σημασία αν ανήκεις στη μερίδα του κόσμου που θεωρεί ότι το θέμα του κορωνοϊού είναι μία θεωρία συνωμοσίας.

Αυτό ήταν το δημόσιο ξέσπασμα του Σάββα Πούμπουρα

«Είτε το πιστεύεις, είτε νομίζεις ότι είναι θεωρίες συνωμοσίας, εφόσον πεθαίνει κόσμος προφανώς και κάτι τρέχει. Προστατευθείτε και σκεφτείτε τους γύρω σας», γράφει χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον ίδιο να φορά τη μάσκα προστασίας.