GNTM 3: Ο οικοδόμος που "τρέλανε" τον Μπράτη και του έδωσε wild card!

Δείτε την εμφάνιση!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο οικοδόμος που

Το GNTM 3 ξεκίνησε και σήμερα με τους διαγωνιζόμενους να περνάνε μπροστά από τους κριτές και να περιμένουν το πολυπόθητο "ναι" ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση!

Στο σημερινό επεισόδιο ο πρώτος διαγωνιζόμενος ήταν ένας οικοδόμος με υπέροχο σώμα αλλά όχι το επιθυμητό ύψος που θα ήθελαν οι κριτές!

Αν και στην αρχή εντυπωσιάστηκε μαζί του η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης και είναι το μεγάλο "ναι", στην συνέχεια η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός δεν βρήκαν αυτά που έψαχναν και ψήφισαν "όχι" Δείτε τι άλλο θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Σε εκείνη τη στιγμή ο Άγγελος Μπράτης εντυπωσιασμένος και ελαφρώς συγκινημένος καθώς και ο μπαμπάς του ήταν οικοδόμος έδωσε στον παίκτη τη δική του wild card!

GNTM 3: Ο Παναγιώτης που άφησε "άφωνη" τη Ζενεβιέβ

Νέο επεισόδιο σήμερα στο GNTM 3 και ξεκίνησε πολύ δυναμικά, καθώς είδαμε την οντισιόν του Παναγιώτη ο οποίος κατάφερε να αφήσει εντελώς «άφωνη» την Ζενεβιέβ η οποία χρειάστηκε να ακούσει μόνο το όνομά του για να του δώσει το ναι!

Το μοντέλο κατάφερε να εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή τους κριτές μόνο με το βλέμμα του, ενώ αποκόμισε πολύ θετικά σχόλια και για το περπάτημά του και το σώμα του.

Ο Δημήτρης Σκουλός ρώτησε το όνομά του και μόλις είπε Παναγιώτης, η Ζενεβιέβ φώναξε «Παναγιώτης;» και πάτησε αμέσως το ναι!.