ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Νίκο Μουτσινά - Ακόμα δεν ξεκίνησε το Καλό Μεσημεράκι και ανακοινώθηκε ότι...

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Νίκο Μουτσινά - Ακόμα δεν ξεκίνησε το Καλό Μεσημεράκι και ανακοινώθηκε ότι...

Το νέο του τηλεοπτικό βήμα ανακοίνωσε επίσημα ο Χάρης Βαρθακούρης στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», αποκαλύπτοντας πως παραμένει στον ΣΚΑΪ και προδίδοντας την επόμενη κίνηση του Νίκου Μουτσινά, ταυτόχρονα πάντα με το Καλό Μεσημεράκι.

Όπως είπε, έχει ήδη συμφωνήσει να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «The Masked Singer», του νέου, ανατρεπτικού μουσικού show με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, εκτός από τον Χάρη Βαρθακούρη έχει ήδη συμφωνήσει για την κριτική επιτροπή ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ πρόταση έχουν δεχτεί η Τάμτα και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τυχαία δεν βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Φουρέιρα – Τάμτα δεν έχουν ακόμα δώσει τα χέρια, ωστόσο η συμφωνία είναι προ των πυλών.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της Δανάης Μπάρκα στο Mega και αποκάλυψε τα δυσάρεστα για την προσωπική του ζωή...

Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την αποκάλυψη για το συμβόλαιό του

Λίγο μετά την έναρξη του «Καλό Μεσημεράκι» και μετά τη χθεσινή μεγάλη και εντυπωσιακή πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει στον αέρα, μία αποκάλυψη για το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει δείξει πολλές φορές πως δεν φοβάται να πει δημόσια την άποψή του και να αποκαλύψει πράγματα από την καθημερινότητά του.

Έτσι δε δίστασε να μιλήσει και για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και όλα όσα έχει συμφωνήσει με το κανάλι για το Καλό Μεσημεράκι.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για το συμβόλαιό του στο Καλό Μεσημεράκι

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε στην έναρξη: «Πρέπει κάπως να το συντονίσουμε και με τα άλλα κανάλια να μην υπάρχουν πρεμιέρες και στις άλλες εκπομπές…γιατί αποσυντονίζεσαι, ενώ σήμερα πετάει η ομάδα»!

Και στη συνέχεια ανέφερε με αρκετή δόση χιούμορ: «Θέλει και η Αγγελική (η αρχισυντάκτριά του) να μιλάω λίγο. Κορίτσι μου έχω συμβόλαιο! Πληρώνομαι με τις κουβέντες γι’ αυτό θα κάνω μεγάλο πρόλογο»!

Νίκος Μουτσινάς ΣΚΑΪ