«Κοκάλωσε» η Φαίη Σκορδά - «Βάζεις εμένα να με σχολιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;»

Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του Πρωινού!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κοκάλωσε» η Φαίη Σκορδά - «Βάζεις εμένα να με σχολιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;»

Ένα βίντεο που έπαιξε πριν από λίγο στον αέρα του Πρωινού ήταν αρκετό για να κάνει τη Φαίη Σκορδά να «κοκαλώσει» και να πει στον Βαγγέλη Περρή πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι της βάζει να δει στην εκπομπή της, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να τη σχολιάζει.

Μόλις χθες στο Pop Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες της ανέλυσαν όλα τα ντυσίματα που είδαμε στην ελληνική τηλεόραση και κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε και στην Φαίη Σκορδά με την παρουσιάστρια να παρατηρεί ότι φοράει πολύ συχνά μποτάκια.

Στη συνέχεια η ομάδα της ξεκαθάρισε πως το ρούχο που είχε επιλέξει να φορέσει θα πήγαινε καλύτερα με ένα ανοιχτό παπούτσι. Από τη μεριά της η ομάδα της Φαίης Σκορδά παρακολούθησε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ενώ νωρίτερα είχε σχολιάσει την επίμαχη φωτογραφία του Δημήτρη Σκουλού, και ξεκίνησε να κάνει πλάκα στην παρουσιάστρια.

Εκείνη από τη μεριά της έκανε επίσης πλάκα με το συγκεκριμένο θέμα και εξήγησε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία γυναίκα που δε φοβάται να πει τη γνώμη της, ενώ οι συνεργάτες την πείραξαν και για τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη που μέχρι πέρυσι βρισκόταν στο πλατό της, πάντα αστειευόμενοι.

Συγκίνηση στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Συγκίνηση προκάλεσε στο διαδίκτυο η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Σκορδά. Τι δημοσίευσε;

Από χθες, στα social media γίνεται έκκληση για βοήθεια προς τους κατοίκους της Καρδίτσας οι οποίοι επλήγησαν από την κακοκαιρία Ιανός που τα σάρωσε όλα στο πέρασμα της.

Και η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους και να βοηθήσουν.

Φαίη Σκορδά instagram

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινό την Πέμπτη 10/9 έκανε μια αποκάλυψη για το χθεσινό βράδυ που κανείς δεν περίμενε. Για την ακρίβεια της συνέβη ένα ατυχέστατο περιστατικό...