Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Έσκασε» spoiler για το Big Brother - Αυτός ο παίκτης παίρνει την ασυλία

Δεν το περίμενε κανείς

«Έσκασε» spoiler για το Big Brother - Αυτός ο παίκτης παίρνει την ασυλία
News 22.09.2020 12:02
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν από λίγο «έσκασε» ένα πραγματικά καυτό spoiler για το Big Brother, το οποίο αφορά τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει την ασυλία αυτή την εβδομάδα και να αποφύγει την αποχώρησή του από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Τι και αν μετά τον τσακωμό της Χριστίνας και της Άννας Μαρία πιστεύετε ότι η τελευταία θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση έρχεται η μεγάλη ανατροπή που φέρνει τα πάνω κάτω! Τι θα γίνει;

Σύμφωνα με της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο Open την αρχηγεία για τη νέα εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother θα πάρει η Άννα Μαρία, επομένως θα έχει ασυλία και δεν θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση!

Αυτή η εξέλιξη θα προβληθεί στο σημερινό (22.09) επεισόδιο και οι "αντίπαλοί" της θα πάθουν σοκ αφού την είχαν βγάλει ήδη στον "ντάκο" από χτες!

Μια εξέλιξη που ανατρέπει τα πάντα αφού για πρώτη φορά, μετά από τρεις εβδομάδες, την αρχηγεία την παίρνει μια κοπέλα ουδέτερη και μακριά από κλίκες! Ο τρόπος που θα βγει αρχηγός δεν τον ξέρουμε, όμως θεωρείται απίθανο αυτό να γίνει μέσω ψηφοφορίας! Οι απορίες μας θα λυθούν μέσα από το επεισόδιο της Τρίτης! Μέχρι τότε υπομονή!

Ραγδαίες εξελίξεις με το Big Brother και το ΕΣΡ

Ηλεκτρονικά αναμένεται να στείλει το υπόμνημα με τις θέσεις του ο ΣΚΑΙ στο ΕΣΡ, χωρίς να παραστεί , αύριο Τρίτη, ενώπιον της Αρχής στην ακρόαση για την αναφορά από το Ίντερνετ της φράσης περί «βιασμού» από παίκτη του "Big Brother” που αποβλήθηκε.

Στο υπόμνημα, σύμφωνα με πληροφορίες, επισημαίνεται το γεγονός πως το ΕΣΡ δεν έχει δικαιοδοσία επι της διαδικτυακής τηλεόρασης, όπως η ίδια η Αρχή έχει δημοσίως δηλώσει, επισυνάπτοντας και σχετική γνωμοδότηση μαζί με τις σχετικές τοποθετήσεις του Οργάνου.

Και ενώ το επίμαχο απόσπασμα , μετά το σάλο που ξέσπασε, δεν μεταδόθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, δεν συνέβη το ίδιο με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, που το διατηρούν ακόμη στους διαδικτυακούς τους τόπους. Στο υπόμνημα του ΣΚΑΙ επισημαίνεται πως οι συγκεκριμένοι σταθμοί(κατονομάζονται) δεν έλαβαν πρόσκληση σε ακρόαση από το ΕΣΡ.

Αναφέρεται επίσης πως το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μεταδόθηκε από τη ιντερνετική σελίδα του ΣΚΑΙ αλλά από το YouTube με ενεργό link.

Πηγή: Typologies.gr

Να υπενθυμίσουμε πως πρόστιμο από το ΕΣΡ προσφάτως έφαγε κι άλλη εκπομπή! Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Χριστίνα - Ούρλιαζαν μέσα στο σπίτι

Big Brother - αποκάλυψη: Ο Χρήστος Μακρίδης έχει κάνει δύο γάμους

Share