Ξανά στη Eurovision η Καλομοίρα; - Έγινε η αποκάλυψη

Τα είπε όλα η τραγουδίστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξανά στη Eurovision η Καλομοίρα; - Έγινε η αποκάλυψη

Η Καλομοίρα μίλησε σήμερα το πρωί με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στη Eurovision, αυτή τη φορά ωστόσο όχι με την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2008 και είχε πάρει την τρίτη θέση με ένα τραγούδι που ακούγεται μέχρι και σήμερα.

Έτσι, με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της Eurovision, δε θα μπορούσε να μην παίξει και το ονομά της γύρω από τα υποψήφια. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί με τις συζητήσεις που κάνει για την Eurovision, ενώ δείτε εδώ ποιες δύο τραγουδίστριες δίνουν μάχη στήθος με στήθος για μία θέση στη Eurovision.

«Φέτος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Στεφανία στην Eurovision, αν και υπήρξε μια μικρή συζήτηση για εμένα να πάω. Η Κύπρος είναι κάτι που εξετάζω. Ποιος ξέρει μπορεί να εκπροσωπήσω την Κύπρο. Είναι κάτι που συζητάω, αλλά μπορεί και να μην γίνει. Αυτή τη φορά είμαι ανοιχτή. Θέλω να φύγω από το σπίτι. Έχω να κουνηθώ δυο χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα.

Ελένη Φουρέιρα: Εξελίξεις με την Eurovision - Η κρίσιμη συνάντηση

Τρία χρόνια μετά την συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision, στο τραπέζι έπεσε το ενδεχόμενο να την δούμε ξανά στο διαγωνιστικό κομμάτι. Μια κρίσιμη συνάντηση θα το καθορίσει.

Συγκεκριμένα, το ΡΙΚ έχει επικοινωνήσει με την εταιρεία της τραγουδίστριας, την Panik Records και συζητούν την περίπτωση να επαναληφθεί η άψογη και επιτυχημένη συνεργασία τους.

Την εβδομάδα αναμένεται να γίνει συνάντηση της Ελένης Φουρέιρα και της Panik Records με τον συνθέτη Άλεξ Κωνσταντινίδη, τον δημιουργό του «Fuego» που θα αναλάβει την κυπριακή συμμετοχή και το 2021, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ταξίδι - αστραπή στην Αθήνα για να συζητήσουν για το τραγούδι.

Να πούμε πως έχουμε δει το σπίτι της Ελένης και είναι απλά τέλειο.