Το δημόσιο σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Η απάντηση που θα έπαιρνες από τη Βίκυ στο GNTM θα ήταν...»

Δε δίστασε να το πει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το δημόσιο σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Η απάντηση που θα έπαιρνες από τη Βίκυ στο GNTM θα ήταν...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για το GNTM ξεκαθαρίζοντας πως αν κάποιος έλεγε κάτι στην Βίκυ Καγιά η απάντηση που θα έπαιρνε θα ήταν ότι δεν ξέρει από μόδα.

Φυσικά θέμα συζήτησης έγινε το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων και συγκεκριμένα το ID Catwalk που έφερε τα πάνω κάτω - δείτε εδώ με ποιον τρόπο έκραξε το ριάλιτι ένας παίκτης που κόπηκε.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχτηκε μια ερώτηση από τον Κωνσταντίνο Ντάφλο: «Να σου κάνω εγώ μια ερώτηση; Αν θες απαντάς αν δεν θέλεις δεν απαντάς. Σας λέγανε στο ακουστικό ας πούμε αν έβλεπαν κάτι ενδιαφέρον να το κάνετε λίγο πιο έντονο;».

Τότε, η παρουσιάστρια δε δίστασε να απαντήσει, κάνοντας μια αναφορά στην Βίκυ Καγιά: «Όχι! Θα σας πω. Δεν έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία γιατί ήμασταν τέσσερις άνθρωποι, όπως είναι και τώρα με την Ζενεβιέβ στη θέση μου, οι οποίοι έχουμε όλοι άποψη. Όποτε να μας πεις “εμένα αυτός μου αρέσει”, η απάντηση που θα πάρεις από την Βίκυ είναι “δεν ξέρεις από μόδα”. Δεν μασάει τα λόγια της».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι ευχές των κριτών του GNTM 3 - "Μας λείπεις!"

Πρεμιέρα έκανε το πριν από λίγες μέρες η εκπομπή “Pop Up” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πολύς ήταν ο κόσμος που της ευχήθηκε να πάνε όλα καλά στην νέα της αρχή, μέσα σε αυτούς και οι κριτές του GNTM3!

Το μοντέλο καλωσόρισε τους τηλεθεατές και με το πιο λαμπερό χαμόγελο τους υποσχέθηκε ότι θα τους κρατάει την καλύτερη μεσημεριανή παρέα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν σταμάτησε στιγμή να δέχεται ευχές από αγαπημένα της πρόσωπα για το νέο της επαγγελματικό βήμα ως παρουσιάστρια. Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτούς που θέλησαν να ευχηθούν δημόσια μέσω του Instagram ήταν οι κριτές του GNTM.

Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ζενεβιέβ Μαζαρί της ευχήθηκαν τα καλύτερα, αλλά εξέφρασαν δημόσια πόσο τους λείπει από το GNTM. Δείτε την ανάρτηση του Snik λίγο πριν την πρεμιέρα της Ηλιάνας!

Η μόνη κριτής που δεν έκανε κάποια δημόσια ανάρτηση για να ευχηθεί στην νέα αρχή της Ηλιάνας ήταν η Βίκυ Καγιά.

Δείτε τις αναρτήσεις των κριτών με τις ευχές!Ο Μπράτης εύχεται στην ΗλιάνναΟ Σκουλός εύχεται στην Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουΗ Ζενεβιέβ εύχεται στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου