Big Brother: Έφερε τα πάνω κάτω ξανά η Άννα Μαρία - Ο τσακωμός με την Ραϊσα

Την κορόϊδεψε η Αφροδίτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Έφερε τα πάνω κάτω ξανά η Άννα Μαρία - Ο τσακωμός με την Ραϊσα

Τα πάνω κάτω έφερε για ακόμη μια φορά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Big Brother, η οποία μπήκε στο δωμάτιο στο Big Brother κι άρχισε να κράζει όλα τα κορίτσια, με αφορμή το περιστατικό με την Χριστίνα Ορφανίδου, όπου είχε αναφέρει μπροστά σε όλους πως προκαλεί. Σήμερα, τσακώθηκε και με την Ραϊσα.

Η ίδια ήταν έξαλλη με το σχολιασμό του περιστατικό από τις συμπαίκτριες της, αρχίζοντας να μιλά… για τόξα και για βέλη από την πλευρά τους, ενώ οι χαρακτηρισμοί δε σταμάτησαν εκεί, καθώς πήγε να τους πει τα ίδια λόγια και στο δωμάτιο, με τις συμπαίκτριές της να τονίζουν πόσο ειλικρινείς ήταν μαζί τους.

Μάλιστα, η Αφροδίτη νευρίασε πολύ με την συμπεριφορά της, καθώς είπε πως δεν σταματάει να μιλάει. Όταν έφυγε από το δωμάτιο ξεκίνησε να την κοροϊδεύει.

Δεν τελείωσε εκεί, βέβαια, καθώς μίλησε για το θέμα και στο «Μεγάλο Αδελφό». «Πηδάει πάνω σε όλους τους άνδρες, τι πράγματα είναι αυτά που κάνει;», ανέφερε μπροστά στην κάμερα, δείχνοντας εκτός εαυτού μαζί της.

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία - Η εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια!

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να κάνει μια εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και να συγκινείται πολύ!

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια του Big Brother μίλησε για τα χρόνια στο χωριό που μεγάλωσε, είχαν περάσει στιγμές που της έλειπαν και τα πρώτα είδη ανάγκης μας αποκάλυψε! Πήγαινε σχολείο και δεν είχε χρήματα να φάει αλλα στους γονείς της έλεγε πως είναι καλά!

Στην πορεία μετά από πολλές δυσκολίες η παίκτρια εξομολογείται πως τα κατάφερε και πήρε υποτροφία να σπουδάζει στην Ιταλία και έτσι αργότερα να βοηθήσει τον κόσμο! Δείτε προηγουμένως την Σοφία Δανέζη σε έξαλλη κατάσταση!

Δείτε την εξομολόγηση της παίκτριας!