Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Ίδια στο πρόσωπο με την κόρη της - Οι σπάνιες φωτογραφίες

Την ευχήθηκε για τα γενέθλια της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Ίδια στο πρόσωπο με την κόρη της - Οι σπάνιες φωτογραφίες

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την οικογένειά της, καθώς η κόρη της έχει τα γενέθλιά της. Με αυτή την αφορμή, η διάσημη μαγείρισσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram φωτογραφίες της Κωνσταντίνας, τόσο πρόσφατες, όσο και από τα παιδικά της χρόνια, θέλοντας να της ευχηθεί και δημόσια “χρόνια πολλά”. Μάλιστα μοιάζουν πάρα πολύ!

“Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Χιλιόχρονη, χαρούμενη, γελαστή με υγεία και φως γύρω σου Κωσταντίνα μου!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια με ευχές από τους followers της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Η όμορφη Κωνσταντίνα είναι καρπός του έρωτας της Αργυρώς με τον σύζυγό της, Μανώλη.

Η νεαρή κοπέλα, όχι μόνο λατρεύει την δουλειά που κάνουν οι γονείς της, αλλά εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, το εστιατόριο που έχουν στο Κολωνάκι και αποτελεί πόλο έλξης επωνύμων, πολιτικών και όχι μόνο. Μάλιστα, μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Σταθερό, έχει ανοίξει το δικό της εστιατόρια στη Νάουσα της Πάρου. Αναμπουμπούλα με Μπαρμπαρίγου και Μαλέσκου - Τι συνέβη

Η Κωνσταντίνα έχει σπουδάσει Εμπορία και Διαφήμιση, ενώ εργάζεται ως υπεύθυνη του χώρου, βοηθώντας τους γονείς της. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα αγαπητή και οι πελάτες του χώρου φαίνεται να την αναζητούν μόλις βρεθούν στο εστιατόριο.

Έφερε τα πάνω κάτω η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Η ξαφνική «εισβολή» της σε πλατό του ΣΚΑΪ

Μόλις σήμερα το μεσημέρι, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά, με την ξαφνική εισβολή της στο πλατό για να βοηθήσει τη Βάνια!

Η γνωστή μαγείρισσα έχει τη δική της εκπομπή στο κανάλι καθημερινά στις 10 και μοιράζεται με τους τηλεθεατές της τις πιο μοναδικές συνταγές.

Σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αφού απάντησε για την προσωπική της ζωή - δείτε εδώ - αποδέχθηκε μία πρόκληση μαγειρικής με αντίπαλο τη Βάνια.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως η κάθε μία θα έχει από έναν βοηθό και εκείνος θα αναλάβει την Ιωάννα Μαλέσκου. Η Βάνια εννοείται αντέδρασε ωστόσο σε εκείνο το σημείο της είπε πως μαζί της θα έχει την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία μπήκε στο πλατό γεμάτη χαρά.

Τελικά τη δοκιμασία την κέρδισε η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Νίκος Μουτσινάς.