Big Brother: Η Χριστίνα έγινε οικονόμος της Άννας Μαρίας - Η δοκιμασία που έφερε "πονοκέφαλο" στο σπίτι

Της έβαλαν στολή και την ακολουθούσε παντού!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η Χριστίνα έγινε οικονόμος της Άννας Μαρίας - Η δοκιμασία που έφερε

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Big Brother έθεσε μία ακόμα δοκιμασία η οποία προκάλεσε κανονικό πονοκέφαλο μέσα στο σπίτι, καθώς έντυσε τη Χριστίνα οικονόμο και την έβαλε να ακολουθεί παντού την Άννα Μαρία και να την υπηρετεί.

Και οι δύο μπήκαν αμέσως στο πετσί του ρόλου και η Άννα Μαρία χτυπούσε ένα καμπανάκι συνέχεια για να φέρνει κοντά της την οικονόμο της.

Η Χριστίνα την ακολουθούσε και μάλιστα την περίμενε απ' έξω όση ώρα η Άννα Μαρία βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο Μεγάλος Αδερφός της είπε τελικά να την... απολύσει για το καλό όλου του σπιτιού και η Χριστίνα αναγκάστηκε να βγάλει τη στολή της και να επιστρέψει στις δραστηριότητές της, ενώ νωρίτερα τα είχε βάλει με τη Ράνια. Δείτε εδώ τι έγινε.

Στο τέλος του αποσπάσματος βέβαια ακούσαμε και μία ατάκα έπος από τον Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος αντί για οικονόμο είπε... ιπποκόμο.

Big Brother: Τα ξεκαθάρισαν Ραμόνα και Κεχαγιάς - Η ιδιωτική συνάντησή τους

Μετά από εντολή του Big Brother, η Ραμόνα και ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκαν μαζί στο δωμάτιο του αρχηγού, μοιράστηκαν ένα κρασί και ξεκαθάρισαν όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους στην ιδιωτική συνάντησή τους, για την οποία δεν αποκάλυψαν τίποτα.

Οι δύο παίκτες βρίσκονταν εδώ και καιρό στα μαχαίρια μετά από τον καυγά που είχε η Ραμόνα με την Σοφία Δανέζη. Έτσι το σπίτι είχε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Αφού λοιπόν έλυσαν τις διαφορές τους η Σοφία και ο Γρηγόρης - δείτε εδώ όλα όσα είπαν μεταξύ τους - στο δωμάτιο βρέθηκαν ο Κεχαγιάς και η Ραμόνα.

Οι δυο τους συμφώνησαν ότι διαφωνούν και κανένας δε δέχθηκε να κάνει κάποια υποχώρηση.