Big Brother: Η Ραμόνα αποκάλυψε τα πάντα για την επέμβαση στο στήθος της

Με κάθε λεπτομέρεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η Ραμόνα αποκάλυψε τα πάντα για την επέμβαση στο στήθος της

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Ραμόνα συζητούσε με την Άννα Μαρία και δε δίστασε να της αποκαλύψει τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια για την επέμβαση που έκανε στο στήθος της προκειμένου να το μεγαλώσει και να δείχνει πιο όμορφο.

Η Άννα Μαρία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει πώς ακριβώς γίνεται μια τέτοια επέμβαση ενώ τη ρώταγε και πολλά σχετικά με το υλικό που επέλεξε, το σχήμα και το μέγεθος.

Η Ραμόνα απάντησε όλες τις ερωτήσεις χωρίς κανένα κόμπλεξ και εξήγησε στην φίλη της την διαδικασία ξεκαθαρίζοντας πως το έκανε για να νιώσει καλύτερα με την εμφάνισή της.

Η Άννα Μαρία συμφώνησε και αργότερα στο δωμάτιο επικοινωνίας είπε πως δεν έχει κανένα θέμα με τη συγκεκριμένη επέμβαση. Νωρίτερα βέβαια η Ραμόνα μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και «λύγισε» με τη δοκιμασία που της έθεσε ο Μεγάλος Αδερφός. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

Big Brother: Η Χριστίνα έγινε οικονόμος της Άννας Μαρίας - Η δοκιμασία που έφερε "πονοκέφαλο" στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Big Brother έθεσε μία ακόμα δοκιμασία η οποία προκάλεσε κανονικό πονοκέφαλο μέσα στο σπίτι, καθώς έντυσε τη Χριστίνα οικονόμο και την έβαλε να ακολουθεί παντού την Άννα Μαρία και να την υπηρετεί.

Και οι δύο μπήκαν αμέσως στο πετσί του ρόλου και η Άννα Μαρία χτυπούσε ένα καμπανάκι συνέχεια για να φέρνει κοντά της την οικονόμο της.

Η Χριστίνα την ακολουθούσε και μάλιστα την περίμενε απ' έξω όση ώρα η Άννα Μαρία βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο Μεγάλος Αδερφός της είπε τελικά να την... απολύσει για το καλό όλου του σπιτιού και η Χριστίνα αναγκάστηκε να βγάλει τη στολή της και να επιστρέψει στις δραστηριότητές της, ενώ νωρίτερα τα είχε βάλει με τη Ράνια. Δείτε εδώ τι έγινε.

Στο τέλος του αποσπάσματος βέβαια ακούσαμε και μία ατάκα έπος από τον Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος αντί για οικονόμο είπε... ιπποκόμο.