Big Brother: Ο Παναγιώτης ξεκούμπωσε το σουτιέν της Χριστίνας μπροστά σε όλους

Καρέ - καρέ η κίνησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ο Παναγιώτης ξεκούμπωσε το σουτιέν της Χριστίνας μπροστά σε όλους

Ένα ακόμα επίμαχο πλάνο έπιασε η κάμερα του Big Brother, στο οποίο μάλιστα φαίνεται η Χριστίνα να κάθεται δίπλα στον Παναγιώτη, τον έναν από τους δύο δίδυμους και εκείνον να μη διστάζει να της ξεκουμπώσει το σουτιέν μπροστά σε όλους.

Γνωρίζουμε πως ο Παναγιώτης από τους δίδυμους έχει «φάει» ένα κόλλημα με τη Χριστίνα, όμως δεν περιμέναμε να δούμε αυτό που έδειξαν οι κάμερες στο επεισόδιο της Τρίτης (22/9).

Οι δυο τους μαζί με άλλους παίκτες, κάθονταν και μιλούσαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού και ο Παναγιώτης Βαρουξής φάνηκε πως είναι πολύ… άτακτος. Ενώ μιλούσαν όλοι μαζί, εκείνος ξεκούμπωνε το σουτιέν της Χριστίνας, με τη μελαχρινή να του ζητάει να το κουμπώσει, εκείνος όμως έβαζε το χέρι πίσω από τη μπλούζα.

Μετά η Χριστίνα Ορφανίδου του ζήτησε να πάνε στην τουαλέτα όπου εκεί του ανέφερε πως τον ενόχλησε αυτή του η πράξη και πως δεν πρέπει να κάνει τέτοια μπροστά στα παιδιά και ειδικά μπροστά στη Ραΐσα.

Να θυμίσουμε βέβαια πως η Χριστίνα τσακώθηκε άγρια με την Άννα Μαρία για τη σχέση της με τον Παναγιώτη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Δείτε καρέ - καρέ τον Παναγιώτη να ξεκουμπώνει το σουτιέν της Χριστίνας στο Big Brother

Παναγιώτης Χριστίνα σχέση
Big Brother Χριστίνα Ορφανίδου

Πηγή: athensmagazine.gr

Big Brother: Η αποκάλυψη του Παναγιώτη για τη σχέση του με την Χριστίνα

Λίγο μετά την έναρξη του προχθεσινού επεισοδίου, ο Παναγιώτης θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας και να πει στον Big Brother, ποια είναι ακριβώς η σχέση που έχει με τη Χριστίνα και τι συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό ανάμεσά τους.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό μέσα στο σπίτι ακούγονται πολλά για τον έναν από τους δύο δίδυμους και τη Χριστίνα, με την τελευταία να ξεκαθαρίζει πως από εδώ και στο εξής δε θέλει να ακούσει κανένα σχόλιο για τους δυο τους με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία μεγάλη ένταση μέσα στο σπίτι.

Ο Παναγιώτης ξεκαθάρισε λοιπόν πως οι δυο τους δεν βρίσκονται σε σχέση απλά έχουν έρθει κοντά. Μάλιστα σχολίασε πως δεν πιστεύει ότι θα συμβεί όντως κάτι ανάμεσά τους έξω από το σπίτι.

Στη συνέχεια ωστόσο η κάμερα τους έδειξε μαζί στην πισίνα να ανταλλάσσουν τρυφερά στιγμιότυπα.