Χωρισμός "ταραχή" - Τα «έσπασαν» λίγο μετά τον αρραβώνα

Αυτό δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χωρισμός

Κανονική "ταραχή" έχει προκαλέσει στη showbiz, η είδηση που έγινε γνωστή για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που χώρισε. Οι δυο τους, αποφάσισαν να τα «σπάσουν», λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους στο κοινό.

Το ζευγάρι έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένο και να περνάει μαζί πολύ χρόνο. Άλλωστε οι λογαριασμοί τους στο Instagram ήταν γεμάτοι με κοινές φωτογραφίες και έτσι δεν άργησε να έρθει και η ανακοίνωση για τον γάμο τους!

Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε λίγο μετά τον αρραβώνα

Ο λόγος για την Demi Lovato και τον Max Ehrich οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Βέβαια ακόμα δεν έχουν διαγράψει όλες τις φωτογραφίες τους, μόνο αυτές από τον αρραβώνα.

«Ήταν μια σκληρή απόφαση, αλλά η Demi και ο Max αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και να επικεντρωθούν στην καριέρα τους. Έχουν σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλο και θα λατρεύουν πάντα τον χρόνο που περνούσαν μαζί» εξήγησε πηγή στο αμερικάνικο People, ενώ σοκ προκάλεσε και η είδηση για το χωρισμό του πιο παθιασμένου ζευγαριού!.

Ντέμι Λοβάτο χωρισμός

Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της showbiz - Μετά τους καθημερινούς τσακωμούς έβαλαν τέλος

Ακόμη έναν χωρισμό είχαμε στην showbiz μετά την καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Ζευγάρι μετά τους καθημερινούς τσακωμούς που είχε, πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη σχέση του. Ένας από τους λόγους του χωρισμού ήταν η διαφορά ηλικίας.

Ο λόγος για τον Scott ​​Disick και την Sofia Richie. Τα πρώτα σημάδια ήρθαν με τις φήμες πως και οι δυο βγαίνουν ραντεβού με άλλα πρόσωπα.

 Scott ​​Disick Sofia Richie χωρισμός

Ενώ επίσης, πηγές λένε ότι ήταν υπήρξαν συζητήσεις για επανασύνδεση ωστόσο, ο Svott ήταν εκείνος που τερμάτισε οριστικά τα πράγματα.

Αυτό που οδήγησε στον χωρισμός όπως λένε ξένα δημοσιεύματα ήταν η δεκαπέντε χρόνων διαφορά ηλικίας που είχε ως αποτέλεσμα μια αυξανόμενη πηγή τριβής. Να πούμε πως χώρισε και κούκλος ηθοποιός και είναι ξανά ο πιο περιζήτητος εργένης.