Ρίγη συγκίνησης με το βίντεο για τον Κώστα Βουτσά - «Ράγισε» καρδιές η κόρη του

Το ντοκιμαντέρ που συγκλονίζει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με το βίντεο για τον Κώστα Βουτσά - «Ράγισε» καρδιές η κόρη του

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», είδαμε ένα υπέροχο βίντεο από τη ζωή του Κώστα Βουτσά το οποίο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους τηλεθεατές. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ το δημιούργησε η κόρη του και «ράγισε» καρδιές.

Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Βουτσά που έχει μεγάλη αγάπη στο βίντεο, έχει αποφασίσει να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου.

Το ντοκιμαντέρ θα ονομάζεται "For my Dad" και ήδη προβλήθηκε το πρώτο απόσπασμα.

Θυμίζουμε πως πολύ πρόσφατα, η Θεοδώρα Βουτσά ανέβασε ένα βίντεο με την κόρη της δίπλα στον τάφο του Κώστα Βουτσά. Δείτε το εδώ.

Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Μένω στο ενοίκιο»

Καρδιές ράγισε η Αλίκη Κατσαβού με την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μίλησε για το Κώστα Βουτσά και τη ζωή της μετά το θάνατο του.

Η ηθοποιός 6 μήνες μετά την απώλεια που έζησε, αναφέρθηκε στα περιουσιακά και την πολυσυζητημένη διαθήκη, αλλά και τη ζωή της σήμερα.

«Η απώλεια είναι μεγάλη. Κάποια στιγμή βάρυνε πάρα πολύ αυτή η απουσία. Συγκεντρώνομαι στο παιδί, με έχει ανάγκη να είμαι πνευματικά υγιής, να είμαι χαρούμενη», είπε αρχικά μεταξύ άλλων.

«Το σπίτι αυτό δεν είναι δικό μου, εγώ μένω στο ενοίκιο. Για να ζήσω έχω την τέχνη μου, το επάγγελμά μου. Είμαι ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός», συνέχισε.