Πέτρος Πυλαρινός: Η σύντροφος του, Βάλια Χατζηθεοδώρου εξομολογείται - «Πολλά πράγματα...»

Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Πυλαρινός: Η σύντροφος του, Βάλια Χατζηθεοδώρου εξομολογείται - «Πολλά πράγματα...»

Στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Η παρουσιάστρια έκανε εξομολογήσεις για τη σχέση της με τον τραγουδιστή, Πέτρο Πυλαρινό.

Το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και δεν δίστασε να δείξει το wallpaper του κινητού της στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Μάλιστα,αποκάλυψε τι θα άλλαζε στον Πέτρο Πυλαρινό λέγοντας «Πολλά πράγματα που τον απασχολούν δεν εξωτερικεύει και τα κρατάει μέσα του. Να τον κάνω λίγο πιο ομιλητικό. Αυτό θα άλλαζα στον Πέτρο».

Να σημειώσουμε πως τον Πέτρο Πυλαρινό και την Βάλια Χατζηθεοδώρου τους είχαμε «τσακώσει» αποκλειστικά σε αγαπημένο νησί της Ελλάδας για διακοπές.

Πέτρος Πυλαρινός: «Τρελός» από έρωτα ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, Πέτρος Πυλαρινός, είναι «τρελός» από έρωτα με την αγαπημένη του σύντροφο, Βάλια Χατζηθεοδώρου και δε διστάζει να το δείξει και δημόσια. Μάλιστα, κυκλοφόρησε στο Instagram και μία φωτογραφία κανονικό ντοκουμέντο.

Μπορεί το ζευγάρι στην αρχή να μην ήθελε να βγάλει τη σχέση του στη δημοσιότητα, ωστόσο πλέον είναι μαζί και με κάθε επισημότητα και το δείχνουν πολύ συχνά με αναρτήσεις τους στα social media.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και έτσι τώρα, απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές και με το παραπάνω. Δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Βάλια Χατζηθεοδώρου στην αγκαλιά του Πέτρου Πυλαρινού.

Μάλιστα, ο Πέτρος Πυλαρινός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πρόσωπο της αγαπημένης του, γράφοντας «Η θέα μου».

Πέτρος Πυλαρινός Βάλια Χατζηθεοδώρου σχέση