Big Brother: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιος θα φύγει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το Big Brother ξεκίνησε στο live του με ανατροπή, η οποία ήρθε… με το καλησπέρα, με το «Μεγάλο Αδελφό» να καλεί τους παίκτες να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση, δίπλα στον Νίκο και την Αφροδίτη.

Το σόου του ΣΚΑΪ άρχισε ήδη με εκπλήξεις, με τους παίκτες να μην περιμένουν αυτό, που τελικά τους ανακοινώθηκε. Η εκπομπή ξεκίνησε, με το «Μεγάλο Αδελφό» να τους ρωτά για το αν έχουν ιδέα ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος κι εκείνοι να ζητούν να μάθουν, για να ακούσουν πως τελικά θα πήγαιναν άμεσα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Μετά την ανάδειξη του τρίτου υποψηφίου, μάλιστα, θα άνοιγαν και οι γραμμές, ώστε να ψηφίσει το κοινό. Οι παίκτες, εν τέλει, ψήφισαν τη Ράνια Καραγιάννη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ για την εν λόγω υπόθεση. Η ίδια, λοιπόν, έχει να παλέψει ανάμεσα στους Νίκο Ζέκο και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, ώστε να μείνει στο σπίτι.μεσα στους Νίκο Ζέκο και Αφροδίτη, ώστε να μείνει στο σπίτι.

Δείτε ωστόσο, τι κρύβουν οι παίκτες του Big Brother κάτω από τα μαξιλάρια τους. Έγινε γνωστό.

Big Brother: Όλη η αλήθεια πίσω από την ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Live στη Σοφίτα» και μεταξύ άλλων αποφάσισε να βγάλει στη «φόρα» όλα όσα κρύβει το περιβόητο βίντεο με την ατάκα περί βιασμού του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το Big Brother.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φάνηκε να θέλει να δώσει στο κοινό και την άλλη πλευρά του συγκεκριμένου γεγονότος που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Όπως εξήγησε λοιπόν, ο Αντώνης από τη μία του εκμυστηρεύτηκε πως είναι ερωτευμένος με τη Σοφία - δείτε εδώ - και από την άλλη πως την ώρα που έλεγε την ατάκα, απευθυνόταν στον Δημήτρη Πυργίδη και του έκανε πλάκα.

«Πίεσε όλο το σύστημα να κοπεί το Big Brother. Η φράση αυτή ήταν διαδικτυακά στο live streaming. Δεν παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Κοιτάχτε να δείτε τι μου είπε το παιδί (Αντώνης) και μάλλον έχει δίκιο. Μίλαγε με έναν από τους δίδυμους και μου είπε, εγώ δεν το ήξερα, ότι η παραγωγή τους είχε μοιράσει προφυλαχτικά, μήπως συμβεί κάτι. Και έλεγε “αν έρθει κάποια θα αδειάσω το πακέτο” (τα προφυλαχτικά). “Αν δεν κάτσει (και ήταν απέναντι ο Χάος)...” Κοιτάζει τον Χάος ο Αντώνης, βγάζει τη γλώσσα και μου είπε “αντί να πω χάος, είπα στο στυλ χάος… Βιασμός”.

Αντί για χάος έβαλε το βιασμός. Έκλαιγε όταν μου το έλεγε. Μου είπε “αν ανοίξεις το πλάνο απευθύνομαι στον Πυργίδη”.

Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν βιαστή. Έχουμε να κάνουμε με ένα αφελές παιδί. Γιατί είσαι στην τηλεόραση. Ακόμη και αυτό το αστείο πρόσεξέ το» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.