Με κοντό σορτσάκι η Μελίνα Ασλανίδου - Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο

Στα πιο αδύνατά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με κοντό σορτσάκι η Μελίνα Ασλανίδου - Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου, ποζάρει με το πιο κοντό και "καυτό" σορτσάκι και μοιράζει εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς το σώμα της είναι πραγματικά αψεγάδιαστο!

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το Σάββατο της και έτσι βγήκε μία βόλτα στον ήλιο.

Ως ενεργή χρήστης των social media, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μερικές φωτογραφίες της στις οποίες φαίνεται ακόμα μία φορά το υπέροχο σώμα της. Άλλωστε είναι αλήθεια πως η τραγουδίστρια είναι πολύ αυστηρή με το πρόγραμμά της και προσέχει τη διατροφή της ενώ παράλληλα γυμνάζεται - δείτε εδώ τις ασκήσεις που ακολουθεί.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με κοντό σορτσάκι

Μελίνα Ασλανίδου: Με κατακόκκινο μαγιό στην παραλία - Όλα τα βλέμματα πέφτουν στην κοιλιά της

Η Μελίνα Ασλανίδου πόζαρε στην κάμερα φορώντας ένα απίστευτο κατακόκκινο μαγιό. Βέβαια, όλα τα βλέμματα έπεσαν στην κοιλιά της που αποδεικνύουν πως η καθημερινή γυμναστική αποδίδει καρπούς.

Η τραγουδίστρια που έχει μοιράσει τη ζωή της, ανάμεσα σε Αθήνα και Κρήτη όπου μένει με το σύντροφο της, απολαμβάνει τον καλοκαιρινό καιρό κάνοντας βουτιές στη θάλασσα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί μερικές από τις στιγμές που περνάει και όλες οι φωτογραφίες της είναι πολύ εντυπωσιακές.

Πριν από περίπου μια ώρα ωστόσο, δημοσίευσε ίσως την πιο εντυπωσιακή της. Την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι που τόνιζε το μπούστο της. Ενώ δεν γινόταν να κρυφτούν οι κοιλιακοί που διαθέτει. Η Μελίνα Ασλανίδου διαθέτει ένα απίστευτο κορμί και φαίνεται και σε αυτή τη φωτογραφία από το γυμναστήριο.

Με μικροσκοπικό κίτρινο μαγιό η Μελίνα Ασλανίδου - Φωτογραφία από την παραλία

Νέα φωτογραφία έσκασε στο instagram από την Μελίνα Ασλανίδου! Στιγμές χαλάρωσης περνάει η τραγουδίστρια στην Κρήτη και φωτογραφήθηκε πάνω στην ξαπλώστρα της με ένα μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι.

Εννοείται πως η φωτογραφία που ανέβηκε πριν από λίγες ώρες στα social media "πνίγηκε" από likes και σχόλια, αφού οι αναλογίες της μάγεψαν τους διαδικτυακούς της φίλους

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με το κίτρινο μπικίνι της