Σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Φουρέιρα - Το ανακοίνωσε με ένα βίντεο

Πανικός με την τραγουδίστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Φουρέιρα - Το ανακοίνωσε με ένα βίντεο

Εδώ και λίγες μέρες, η Ελένη Φουρέιρα έχει γνωρίσει μία πολύ μεγάλη επιτυχία και εννοείται πως πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει σε κάθε περίπτωση το άγγιγμα του Μίδα και έτσι ό, τι πιάνει γίνεται χρυσός! Κάθε της κομμάτι γίνεται αμέσως μεγάλη επιτυχία και δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στα τελευταία χρόνια, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει καταφέρει να κάνει καριέρα και στο εξωτερικό, ενώ υπάρχουν φήμες που τη θέλουν να πηγαίνει ξανά στη Eurovision.

Αυτό ανακοίνωσε με ένα βίντεο η Ελένη Φουρέιρα

Χθες βράδυ, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ανακοίνωνε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως το Tomame, ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια της, έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στην Κίνα.

«Μπήκαμε στο κινεζικό Tik Tok και βρήκαμε ένα εκατομμύριο βίντεο για το τραγούδι μου το «Tomame»! Ουρλιάζω από χαρά. Αυτό είναι τεράστιο, σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια πάνω στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ελένη Φουρέιρα Tik Tok

Έγιναν γνωστές οι ευχάριστες εξελίξεις για την Ελένη Φουρέιρα

Γνωστές έγιναν μερικές πολύ ευχάριστες εξελίξεις για τα επαγγελματικά της Ελένης Φουρέιρα. Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια με δυο πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Η τραγουδίστρια όπως ανακοίνωσε ετοιμάζει ένα νέο τραγούδι, το οποίο σίγουρα όπως και τα υπόλοιπα πρόκειται να μας κλέψει το μυαλό τόσο με τα λόγια όσο και με τον ρυθμό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της μέσα από το στούντιο την ώρα που ηχογραφούσε και το αποκάλυψε, αφήνοντας μας όλους με το στόμα ανοιχτό.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν για το νέο κομμάτι που ετοιμάζει, γεμάτοι ενθουσιασμό. Κατάλευκο από το σαλόνι μέχρι το μπάνιο το σπίτι της. Η τεράστια βεράντα.