Χωρισμός "ταραχή" στην ελληνική showbiz - Τα «έσπασαν» μετά από δύο χρόνια σχέσης

Κανείς δεν το περίμενε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χωρισμός

Κανονική ταραχή έφερε στην ελληνική showbiz η είδηση για τον χωρισμό ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού. Οι δυο τους αποφάσισαν να «σπάσουν» μετά από δύο χρόνια σχέσης και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελούσα ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού παρόλο που και οι δυο προτιμούσαν να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Χρήστος Γιάνναρης μετά από δυο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο χωρισμός τους είναι πολύ πρόσφατος και όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα επιθυμία και των δυο είναι να πάρει όσο το δυνατόν λιγότερη έκταση.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίζονταν αρκετά χρόνια ωστόσο το 2016 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη θεατρική παράσταση «Άμλετ ο Β΄» ήρθαν πιο κοντά και η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους δυο χρόνια μετά εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση η οποία ωστόσο δεν ευδοκίμησε, ενώ πριν από λίγο καιρό χώρισε και μία πρώην παίκτρια του GNTM.

Βάσω Γουλιελμάκη χωρισμός

Χωρισμός "ταραχή" - Τα «έσπασαν» λίγο μετά τον αρραβώνα

Κανονική "ταραχή" έχει προκαλέσει στη showbiz, η είδηση που έγινε γνωστή για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που χώρισε. Οι δυο τους, αποφάσισαν να τα «σπάσουν», λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους στο κοινό.

Το ζευγάρι έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένο και να περνάει μαζί πολύ χρόνο. Άλλωστε οι λογαριασμοί τους στο Instagram ήταν γεμάτοι με κοινές φωτογραφίες και έτσι δεν άργησε να έρθει και η ανακοίνωση για τον γάμο τους!

Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε λίγο μετά τον αρραβώνα

Ο λόγος για την Demi Lovato και τον Max Ehrich οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Βέβαια ακόμα δεν έχουν διαγράψει όλες τις φωτογραφίες τους, μόνο αυτές από τον αρραβώνα.

«Ήταν μια σκληρή απόφαση, αλλά η Demi και ο Max αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και να επικεντρωθούν στην καριέρα τους. Έχουν σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλο και θα λατρεύουν πάντα τον χρόνο που περνούσαν μαζί» εξήγησε πηγή στο αμερικάνικο People, ενώ σοκ προκάλεσε και η είδηση για το χωρισμό του πιο παθιασμένου ζευγαριού!.

Ντέμι Λοβάτο χωρισμός