Big Brother: Παίκτης αποκαλύπτει - Δέχτηκα λεκτικό μπούλινγκ και σωματική βία"

Συγκλονίζει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Παίκτης αποκαλύπτει - Δέχτηκα λεκτικό μπούλινγκ και σωματική βία

Ο Νικόλας Παπαπαύλου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από το Big Brother έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αποκάλυψε ότι κατά την εφηβεία δέχθηκε σωματική και ψυχολογική βία λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης ενώ τόνισε ότι αυτό τον παρακίνησε να ασχοληθεί ενεργά με την υπεράσπιση όλων των ομάδων που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Δεν έχεις κρύψει ότι κατά τα εφηβικά σου χρόνια δέχθηκες σωματική και ψυχολογική βία, εξαιτίας της διαφορετικότητας σου.

Δεν ήμουν ποτέ το παιδί που είχε ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο ή στα αμιγώς αντρικά χόμπι. Ήμουν ένας πολύ πιο χαμηλών τόνων ήρεμος άνθρωπος. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εφηβείας εντοπίζουν όποιον βρίσκεται στην άκρη και του επιτίθενται. Αυτό στην περίπτωσή μου μεταφράστηκε εκτός από το λεκτικό μπούλινγκ ακόμα και σε σωματική βία, στριμώχνοντάς με έξω από το σχολείο, πιάνοντάς με από το λαιμό, προσπαθώντας να πάρουν το χαρτζιλίκι που είχα μαζί μου. Το έπρατταν, γιατί ήξεραν ότι δεν θα αντιδράσω. Περνώντας ο καιρός, αποδεχόμενος αυτό που είμαι, ξεκίνησα να βάζω πολύ αυστηρά όρια. Ανατροπή στο ριάλιτι!

παίκτηης του big brother λεκτική βία

Αυτό φαντάζομαι σε ώθησε στο να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα όλων των ασθενών ομάδων.

Ακριβώς. Όταν έχεις βιώσει μπούλινγκ και έχεις πατήσει πια στα πόδια σου, φωνάζεις όχι μόνο για σένα αλλά και για τους άλλους.

Big Brother: "Αδειάζει τον Χρήστο Μακρίδη ο Νικόλας - "Είναι τοξικός!"

Συνέντευξη έδωσε ο Νικόλας Παπαπαύλου, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Big Brother. Ο πρώην παίκτης του reality μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι ενώ έριξε και τα βέλη του στον Χρήστο Μακρίδη, που όπως αναφέρει πρωτοστατεί μέσα στο σπίτι.

Τι σου αφήνει η πρόωρη σχετικά αποχώρησή σου από το «Big Brother»;

Αυτό που έλαβα από τα μηνύματα του κόσμου μού αφήνει ένα αίσθημα δικαίωσης, γιατί η πλειονότητα θεωρεί πολύ άδικο το γεγονός ότι έφυγα. Από την άλλη, το ότι έφυγα με τους συγκεκριμένους υποψηφίους, πάλι μου δείχνει ότι πέρασα πολύ καλά το μήνυμα που ήθελα. Δείτε ακόμα την νέα ανάρτηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Τι εννοείς;

Θεωρώ ότι η τριάδα είχε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό που την υποστήριζε, οπότε, εφόσον ήμουν ο πρώτος που ξεκίνησε την ένταση στο σπίτι για τους γνωστούς λόγους, ήταν λογικό να έχω ενοχλήσει.

Στους γνωστούς λόγους να θεωρήσω ότι συγκαταλέγεις την ομοφοβία;

Ο ρατσισμός έχει πολλές μορφές και πολλά παρακλάδια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που πρωτοστατεί σ’ αυτήν την υποομάδα νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα «τοξικός».

Αναφέρεσαι στον Χρήστο Μακρίδη;

Βέβαια. Πρωτοστατεί και καταφέρνει πολύ εύκολα να θολώνει τα νερά σαν επαγγελματίας πολιτικός.

Πολλοί κρίνουν αρνητικά το «Big Brother» ως τηλεοπτικό προϊόν, χαρακτηρίζοντας το trash.

Προσωπικά ήταν πολύ συνειδητή η επιλογή μου να μπω στο παιχνίδι. Αν το θεωρούσα trash, δεν θα συμμετείχα. Αυτό που παρατήρησα εκ των έσω, όσον αφορά ορισμένους παίκτες, είναι ότι πολλές φορές η συμπεριφορά τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί οριακά ως «δεύτερη». Δεν αφορούν όμως στο project οι συγκεκριμένες συμπεριφορές.