Με "καυτό" λευκό σορτσάκι η Τατιάνα Στεφανίδου - Στη δημοσιότητα αρετουσάριστα τα πόδια της

Έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και οι αναρτήσεις της, εντυπωσιάζουν. Όπως αυτή η φωτογραφία με "καυτό" λευκό σορτσάκι, που έφερε στη δημοσιότητα τα πόδια της, αρετουσάριστα.

Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει επιστρέψει στην Αθήνα εδώ και αρκετές εβδομάδες με την οικογένεια της, ωστόσο, θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από ένα από τα ταξίδια της.

Ανάρτησε λοιπόν, ένα στιγμιότυπο όπου πόζαρε με θέα την καταγάλανη θάλασσα πιο ανέμελη και χαλαρή από κάθε άλλη φορά.

Μάλιστα, φορούσε ένα σορτσάκι σε λευκό χρώμα, όπου έδειχνε τα πόδια της, άκρως εντυπωσιακά χωρίς κανένα ίχνος σημαδιού.

Δείτε ωστόσο και την ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου που έφερε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά. Τι συνέβη;

Με μικροσκοπικό μπικίνι η Τατιάνα Στεφανίδου - Αρετουσάριστες φωτογραφίες

Η Τατιάνα Στεφανίδου απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι εμφανίσεις της με μικροσκοπικά μπικίνι ;htan καθημερινές. Οι πιο πρόσφατες ωστόσο που είχε δημοσιεύσει σήκωσαν "θύελλα" αντιδράσεων και αυτό γιατί έσπευσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι να της σχολιάσουν.

Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ, χαλάρωσεμε την οικογένεια της μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη το τηλεοπτικό της μέλλον. Από την πλευρά της τηρεί σιγή ιχθύος.

Δείτε επίσης το λόγο που «ναυάγησαν» οι συζητήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι του MEGA, στο οποίο βρίσκεται και ο σύζυγό της, Νίκος Ευαγγελάτος.

Μέχρι ωστόσο να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν η παρουσιάστρια απόλαυσε κάθε λεπτό από το ζεστό ήλιο και τη θάλασσα, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της.

Μάλιστα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της από την θάλασσα, όπου πόζαρε στα πεντακάθαρα νερά παραλία στους Αντίπαξους και προκάλεσε "θύελλα" αντιδράσεων. Οι θαυμαστές της έσπευσαν να της σχολιάσουν με τα καλύτερα λόγια, ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που σχολίασαν το κορμί της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου διατηρεί άψογες αναλογίες που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν. Όπως έχουν δει πολλές φορές, δεν έχει κυτταρίτιδα, ενώ τα πόδια της είναι αψεγάδιαστα.

Αυτό αποκαλύπτεται και από το βίντεο της όπου με το ολόσωμο μαγιό που φορούσε έκανε βουτιά από το σκάφος της και είδαμε την πίσω της όψη.