Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου έφερε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά - Τι συνέβη;

Δεν δίστασε να της σχολιάσει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου έφερε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά - Τι συνέβη;

Η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της σε αγαπημένα ελληνικά νησιά και οι αναρτήσεις που κάνει στο Instagram «κόβουν» την ανάσα. Μια ωστόσο, έφερε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά. Τι συνέβη;

Τα σχόλια και τα likes, κάτω από τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας στον προσωπικό της λογαριασμό είναι χιλιάδες, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της μιλάνε με τα πιο όμορφα σχόλια. Τι της έγραψε όμως η Φαίη;

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, με το που είδε το βίντεο της, όπου βούταγε στη θάλασσα από το σκάφος που έχει με το σύζυγό της και κάνουν tour, έπαθε σοκ με τις αναλογίες που διαθέτει στο σώμα της.

Έτσι η Φαίη Σκορδά σχολίασε στην ανάρτηση της «The Body», δηλαδή «Το σώμα».

Βέβαια, αυτή δεν είναι η μόνη ανάρτηση που έφερε αντιδράσεις. Δείτε την τελευταία της δημοσίευση όπου πόζαρε μέσα στη θάλασσα με μικροσκοπικό μπικίνι και θα «πάθετε».

Τατιάνα Στεφανίδου βίντεο με μαγιό instagram

Αυτή είναι η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου που έφερε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου, ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, στο οποίο ποζάρει πάνω στο σκάφος της και κάνει μία εντυπωσιακή βουτιά στα νερά των Παξών. Η παρουσιάστρια φοράει το πιο "καυτό" εξώπλατο ολόσωμο μαγιό και προκαλεί σωστό πανικό.

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει να απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο Πέλαγος. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της στους Παξούς και δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ. Δείτε εδώ και την απίστευτη ιστορία για τη γνωριμία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αυτό είναι το βίντεο της Τατιάνας Στεφανίδου πάνω από το σκάφος με το εξώπλατο ολόσωμο μαγιό

Η παρουσιάστρια το ανέβασε μόλις πριν από λίγα λεπτά και στο συγκεκριμένο βίντεο, τη βλέπουμε να φορά το πιο σικάτο και συνάμα αποκαλυπτικό μαγιό και να κάνει τη βουτιά της σε slow motion!