Άλλος άνθρωπος η Βίκυ Καγιά - Είναι αγνώριστη με μακριά καστανά μπούκλα μαλλιά

Απίστευτη αλλαγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Βίκυ Καγιά - Είναι αγνώριστη με μακριά καστανά μπούκλα μαλλιά

Μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν της όπου είναι αγνώριστη, δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά. Σήμερα, το μοντέλο είναι σαν άλλος άνθρωπος σε σύγκριση με το 1993. Την εποχή εκείνη είχε μακριά καστανά μπούκλα μαλλιά.

Η ίδια, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη. Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης σοκοφρετών.

Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για επτά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη.

Η παρακάτω φωτογραφία, που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Να σημειώσουμε βέβαια, πως η Βίκυ Καγιά πάντα αγαπούσε την μόδα. Μάλιστα, έχει στην ντουλάπα της ένα παντελόνι από τα Zara που έχει γίνει ανάρπαστο.

Βίκυ Καγιά παιδική ηλικία

Αγνώριστη η Βίκυ Καγιά - Σπάνιο στιγμιότυπο με τον Σάκη Ρουβά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά θέλησε να ανεβάσει μία φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από πολλά χρόνια, στην οποία είναι πραγματικά αγνώριστη και ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου Σάκη Ρουβά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή χρήστης των social media και έτσι επιλέγει πολύ συχνά να ανεβάζει στον λογαριασμό της στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις δουλειές της.

Έτσι λοιπόν δε θα μπορούσε να μην μοιραστεί και μία φωτογραφία στην οποία είναι μελαχρινή και έχει στο πλευρό της έναν νεαρό Σάκη Ρουβά, ο οποίος χθες συμμετείχε σε μία εκπληκτική συναυλία στο Ηρώδειο.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά στην οποία ποζάρει με τον Σάκη Ρουβά και είναι πραγματικά αγνώριστη

Βίκυ Καγιά Σάκης Ρουβάς

Η Βίκυ Καγιά έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Χωρίς μακιγιάζ και με αχτένιστο μαλλί

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στο καμαρίνι του GNTM. Την είδαμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αχτένιστο μαλλί και πάθαμε σοκ, καθώς ακόμη και έτσι παραμένει μια κούκλα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, έχει αποδείξει πως δεν την νοιάζει να "τσαλακωθεί" και η φωτογραφία της αυτή είναι το πιο τέλειο παράδειγμα.

Η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και τα likes "πέφτουν" σαν την βροχή.

Ωστόσο, την συγκεκριμένη, ανήρτησε στο Instastory της και σίγουρα θα δέχτηκε πολλά μηνύματα από τους θαυμαστές της.

Να σημειώσουμε πως η πρεμιέρα του GNTM θα προβληθεί αύριο στις 21:00 το βράδυ και οι προετοιμασίες των γυρισμάτων για τα νέα επεισόδια γίνονται πυρετωδώς.

Βίκυ Καγιά χωρίς μακιγιάζ