Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Έσκασε» ανακοίνωση από το Star για το GNTM 3

Τι θα δούμε σήμερα;

«Έσκασε» ανακοίνωση από το Star για το GNTM 3
News 28.09.2020 17:26
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σήμερα οι παίκτες του GNTM 3 πρόκειται να μπουν στο σπίτι να περάσουν ήδη από την πρώτη τους δοκιμασία η οποία κρύβει μεγάλες εκπλήξεις. Έτσι πριν από λίγο «έσκασε» και η επίσημη ανακοίνωση του Star σχετικά με όσα θα δούμε.

Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, περνούν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες.

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία βρίσκονται στα ύψη, οι πρώτες συμμαχίες διαμορφώνονται ήδη με τον διαχωρισμό των δωματίων, ενώ για κάποιους η συγκατοίκηση μοιάζει να είναι απαιτητική διαδικασία.

Σύντομα οι διαγωνιζόμενοι θα καταλάβουν πως η ειδυλλιακή έπαυλη δε σημαίνει διακοπές. Κι αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, το καταδρομικό ξύπνημα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον coach Γιώργο Καράβα, υπενθυμίζει στα μοντέλα πως το GNTM 3 απαιτεί από αυτούς ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Σε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα.

Κάποιοι θα δυσκολευτούν πολύ να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης και άλλοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους, τόσο τους κριτές όσο και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης αποδεικνύει πως στο GNTM 3 δεν υπάρχουν φαβορί και outsiders και κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Ποιος ήρθε για να μείνει;

Μιας και είπαμε βέβαια για το GNTM, δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον κούκλο Σήφη!

GNTM 3: Αποκλειστικά πλάνα "φωτιά" από την γυμνή φωτογράφιση - Τα κλάματα και οι αντιδράσεις

Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό 28/9 επεισόδιο του GNTM πρόβαλλαν στην «Φωλιά των κου κου». Τα μοντέλα έρχονται αντιμέτωπα με μια γυμνή φωτογράφιση και δεν θα λείψουν τα κλάματα και οι εντάσεις.

Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια αναμένεται να φωτογραφηθούν σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό concept που θα τους ανακοινώσουν οι κριτές.

Μπορεί στην αρχή να ακούνε όλοι ήρεμα, ωστόσο όταν θα βρεθούν ένα βήμα πριν το κλικ θα ξεκινήσουν οι "φασαρίες".

Δείτε τα 10 κορίτσια που πέρασαν από τα boot camp και μπήκα στο σπίτι του GNTM 3.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλενα Χριστοπούλου: "Απο το GNTM μου λείπουν..."

GNTM 3: Τον αποθέωσαν οι κριτές αλλά το Twiiter είχε άλλη άποψη - "Είναι πραγματικά τρομακτικό!"

TAGS
Share