Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ανακαίνισαν το σαλόνι στο σπίτι τους! Ονειρικό το τζάκι τους

Μας το έδειξαν μέσα από μια φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ανακαίνισαν το σαλόνι στο σπίτι τους! Ονειρικό το τζάκι τους

Το σπίτι τους μας έδειξαν πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη σύντροφο του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το ζευγάρι, μας έδειξε το εσωτερικό του με μια φωτογραφία από το σαλόνι του, που είναι εντυπωσιακό. Το τζάκι ειδικά, είναι ονειρικό για το χειμώνα.

Και οι δυο είναι καθημερινοί χρήστες του Instagram και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους πολλές στιγμές από την προσωπική τους ζωή. Τις εξορμήσεις τους, αλλά και τις τρυφερές τους στιγμές.

Πριν από την καραντίνα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μας είχαν αποκαλύψει ότι θα κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι και όπως φαίνεται τα κατάφεραν.

Μάλιστα, το σαλόνι τους είναι πολύ ζεστό, όσον αφορά την διακόσμηση και τα χρώματα που επικρατούν σε αυτή. Ενώ, το τζάκι θα είναι τέλειο για το χειμώνα.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι εκτός από τη ζωή, θα είναι μαζί όπως φαίνεται και στο ίδιο κανάλι. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη νέο σπίτι

Στιγμές ευτυχίας για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Οι ονειρικές φωτογραφίες

Τι κι αν οι διακοπές του καλοκαιριού όδευαν σιγά σιγά προς το τέλος τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να περάσουν μοναδικές στιγμές μαζί, αλλά και με την παρέα καλών φίλων. Οι δυο τους βιώνουν στιγμές ευτυχίας και ανεβάζουν ονειρικές φωτογραφίες από τις περιπετειώδεις εξορμήσεις τους που μας κάνουν να ζηλεύουμε.

Το όμορφο και πιο γυμνασμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz επισκέφτηκε έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς, το Φαράγγι της Σαμαριάς, το διασημότερο πεζοπορικό φαράγγι της Ευρώπης που βρίσκεται κοντά στα Χανιά.

Στη μέση της φύσης πόζαραν αγκαλιά, αλλά και με φίλους και μας άφησαν με το στόμα ανοικτό! Στις φωτογραφίες θα δείτε και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ή αλλιώς τον "μισθοφόρο" του Survivor, με τον οποίον έχουν κρατήσει φιλικές επαφές. Δείτε τις μαγευτικές φωτογραφίες παρακάτω.

Αυτές είναι οι ονειρικές φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος Αγκαλιά Θέα Φαράγγι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος Θέα Φαράγγι Φίλοι Μισθοφόρος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Θέα Φαράγγι

Μάθατε τα ευχάριστα νέα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Αν όχι θα τα μάθετε εδώ!