Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από μαγαζί της Άνδρου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Την σχολίασαν όλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από μαγαζί της Άνδρου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Μπορεί η απουσία της Ελένης Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση να είναι αισθητή αλλά η παρουσία της στον διαδικτυακό κόσμο έχει αυξηθεί κατακόρυφα! Για την ακρίβεια ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και μάλιστα μια από αυτές προσφάτως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αφού τα σχόλια και τα likes από τους followers της έπεσαν βροχή!

Ένα σχόλιο, όμως, στην συγκεκριμένη φωτογραφία, που δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη για τα παιδιά της, αλλά και η απάντησή της, συζητήθηκε αρκετά.

Για την ακρίβεια, μια διαδικτυακή της φίλη την ρώτησε "καλοπροαίρετα" όπως ανέφερε η ίδια που είναι τα παιδιά της όσο εκείνη περνάει την ημέρα της στην Άνδρο, και η Ελένη Μενεγάκη απάντησε όπως μόνο εκείνη θα μπορούσε...

Αυτή είναι η φωτογραφία που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Μενεγάκη φωτογραφία instagram και ερώτηση για παιδιά

Δείτε εδώ την μαγευτική φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ματέο Παντζόπουλος πριν λίγες ώρες από το Όναρ.

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψη! Ο λόγος που άφησε τα παιδιά Αθήνα και πήγε Άνδρο το Σαββατοκύριακο!

Η επέλαση του «Ιανού» και οι ξαφνικές μπόρες που έπληξαν τις Κυκλάδες δεν επηρέασαν καθόλου την Ελένη Μενεγάκη, η οποία τις τελευταίες μέρες ξαναγύρισε στην Άνδρο και αφού πια τα παιδιά της είχαν επιστρέψει στο σχολείο τους. Αυτή τη φορά η επίσκεψη στο νησί το Σαββατοκύριακο δεν ήταν για χαλάρωση και διακοπές, αλλά για να κάνει τις απαραίτητες δουλειές στο κτήμα στα Άχλα.

Οι τουρίστες πλέον στο νησί είναι ελάχιστοι και έτσι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει η προετοιμασία για τον χειμώνα. Γύρω από τις κατοικίες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του συζύγου της τα τελευταία πέντε χρόνια έχει δημιουργήσει με τα χεράκια της έναν τεράστιο λαχανόκηπο με όλων των ειδών τα φρούτα και τα λαχανικά.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη πήγε στην Άνδρο χωρίς τα παιδιά

Ελένη Μενεγάκη γιατί πήγε στην Άνδρο το Σαββατοκύριακο

Είναι η μικρή της περιουσία και η ενασχόληση με τις αγροτικές δουλειές υπήρξε πάντα η πιο αγαπημένη της δραστηριότητα. Φέτος μάλιστα που είναι εκτός τηλεόρασης, η χαρά της είναι διπλή, γιατί μπορεί να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στη φροντίδα του αγροκτήματος, να επεκτείνει τις καλλιέργειες. Η Ελένη έβαλε το αδιάβροχό της, φόρεσε τις γαλότσες εργασίας, πήρε τις ρίζες από τα μαρούλια και τα σπανάκια, έπιασε την τσάπα στο χέρι και άρχισε να φυτεύει τα ζαρζαβατικά του χειμώνα, δείτε εδώ φωτογραφία.

Ο υγρός καιρός του φθινοπώρου ήταν ο πλέον κατάλληλος για να μην πάει χαμένη η σπορά. Όλα τα φρόντισε μόνη της χωρίς καν να ζητήσει τη βοήθεια του Μάκη, και είναι οι μόνες δουλειές -μετά τη μαγειρική- που όχι μόνο δεν τις βαριέται, αλλά τις κάνει με κέφι. Η Ελένη κάνει πια μια άλλη ζωή. Ενώ όλοι περιμένουν να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, εκείνη έχει άλλα σχέδια. Και αυτά είναι ο... τρύγος στα αμπέλια την επόμενη εβδομάδα και λίγο αργότερα η συγκομιδή των ελιών, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ