Απίστευτο τρολάρισμα στο Instagram για τον Νίκο Μουτσινά

Για γέλια μέχρι δακρύων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο τρολάρισμα στο Instagram για τον Νίκο Μουτσινά

Για γέλια μέχρι δακρύων είναι το απίστευτο τρολάρισμα που έκαναν στο Instagram, στον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι».

Ο παρουσιαστής δεν έχει κανένα κόμπλεξ και τον έχουμε δει να «τσαλακώνεται» πολλές φορές στην εκπομπή με αφορμή διάφορα σκετσάκια που κάνει με τους συνεργάτες, αλλά και τους καλεσμένους του.

Πολλές στιγμές του έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο, όπως αυτό που είδαμε πριν από λίγες ώρες στο Instagram.

Συγκεκριμένα, σύγκριναν τον Νίκο Μουτσινά με τον... Τζονι Ντεπ, αλλά στο πιο αστείο του. Όπως ήταν λογικό η συγκεκριμένη φωτογραφία κολάζ τους, κυκλοφορεί παντού.

Νίκος Μουτσινάς Instagram

Γάμος για συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά;

Μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, έγινε ένα ρεπορτάζ το οποίο αφορά έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά και το ενδεχόμενο του γάμου του με την αγαπημένη του σύντροφο, με την οποία μάλιστα συζεί εδώ και καιρό.

O λόγος φυσικά για τον Πέτρο Πυλαρινό και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο τραγουδιστής των Alcatrash μίλησε στο Έλα Χαμογέλα και ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν υπάρχει ενδεχόμενο γάμου, αν και πλέον δεν είναι κατά.

«Μαζί μένουμε με την Βάλια. Δεν έχει αλλάξει κάτι» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής των Alcatrash ενώ στο ενδεχόμενο να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας απάντησε, «Δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ έλεγα πάντα ότι είμαι κατά του γάμου αλλά τώρα δεν είμαι.

Και με τη Βάλια είμαστε πολύ καλά αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με έχει ψαρώσει ο Βασιλάκος στο Βachelor γιατί πάει και κάνει κάτι ραντεβού με κάτι άλογα και κάτι τέτοια, και όλο αυτό δε ξέρω πως γίνεται. Για να το κάνεις αυτό θέλει πλάνο, θέλει πλάνο σοβαρό. Οργανωνόμαστε για το 2024», βέβαια πριν από λίγες μέρες και η Βάλια Χατζηθεοδώρου είχε μιλήσει για τη σχέση τους. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.