Παντρεύεται τον Σεπτέμβρη πολυσυτηζημένος πρώην παίκτης του Survivor

Ο λόγος για τον....

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύεται τον Σεπτέμβρη πολυσυτηζημένος πρώην παίκτης του Survivor

Τον Σεπτέμβρη του 2021 λένε οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει πως παντρεύεται ένας από τους πιο πολυσυζυτημένους πρώην παίκτες του Survivor.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Χούτο, πρώην διεθνή άσσο, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης το 2017. Αγωνίστηκε με την ομάδα των διασήμων και αποχώρησε στο επεισόδιο 42.

Όπως γράφεται, ο ποδοσφαιριστής σε λίγο καιρό θα παντρευτεί την αγαπημένη του Ματίνα Ζάρα. Την πρόταση γάμου την έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Λάμπρος Χούτος γάμος

«Μπορώ να πω ότι είμαι σε μια πάρα πολύ ευχάριστη περίοδο. Έχει τύχει να μου πουν ότι γράφτηκε κάτι και να μπω να το δω στο ίντερνετ. Μέχρι στιγμής έχουν τραβηχτεί ωραίες φωτογραφίες οπότε… Δεν έχω συνηθίσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, τώρα αν βγει μια τυχαία φωτογραφία και με ρωτήσουν θα απαντήσω. Τι να πω; Δε φαίνεται ότι είμαι χαρούμενος; Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κορίτσι με έχει κάνει και νιώθω διαφορετικά, όπως δεν έχω νιώσει ποτέ» είπε χαρακτηριστικά τον περασμένο Φεβρουάριο για τη σύντροφο του.

Να σημειώσουμε και πρώην παίκτρια του Survivor πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Πρώην παίκτρια του Survivor παντρεύτηκε και όλοι κοίταζαν το νυφικό

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες πρώην παίκτριες του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και η αλήθεια είναι πως όλοι όσοι βρέθηκαν στον γάμο της, κοίταζαν το εντυπωσιακό νυφικό της.

Η νύφη ήταν απλά πανέμορφη και εντυπωσιακή, μέσα στο κατάλευκο νυφικό της. Οι δυο τους κρατούν σε χαμηλούς τόνους τη σχέση τους, ωστόσο σήμερα που έγινε ο γάμος τους, τα social media κατακλύστηκαν από Stories από την ξεχωριστή τους ημέρα.

Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του Survivor που παντρεύτηκε

Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου, μία από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες που πέρασαν από το γνωστό ριάλιτι, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να μείνει για πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο, κατάφερε ωστόσο να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με τη μοναδική της εμφάνιση.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου survivor

Το μοντέλο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αντώνη Γαλάτη χθες το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Παλαιά Φωκαία

Ελισάβετ Δοβλιατίδου γάμος

Μία άλλη παίκτρια του Survivor που έχει κάνει μεγάλη αλλαγή στη ζωή της είναι η Μελίνα Μεταξά. Δείτε εδώ πώς είναι σήμερα.

TAGS