Γιώργος Χρανιώτης: Εξομολογείται - Αυτός είναι ο λόγος που κυκλοφορεί με φακό στο σπίτι!

Τι του είπε η γυναίκα του;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης: Εξομολογείται - Αυτός είναι ο λόγος που κυκλοφορεί με φακό στο σπίτι!

Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε πατέρας για πρώτη φορά αλλά και στο πόσο θαύμασε τον Θανάση Ευθυμιάδη για τον πυρρίχιο που χόρεψε στην βροχή πριν από κάποιες ημέρες.

Ο ηθοποιός δήλωσε:

«Θέλω να υπάρχει πολύ ήσυχη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και βάζω μουσικές. Το βράδυ δεν θέλω να υπάρχουν φώτα ούτε ο μικρός, οπότε κατά τις 10 βάζω ένα φακό στο κεφάλι αν θέλω να φάω ή να κάνω διάταση ή να διαβάσω κάτι.
Η γυναίκα μου με βρίσκει σέξυ, μπορεί να έχει φετίχ με ανθρακωρύχους. Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάσω, παρόλα αυτά νομίζω ότι ζηλεύω εσάς τις γυναίκες που έχετε κι αυτό και με τη γέννα.» Δείτε την ερωτική εξομολόγηση της Γεωργίας Αβασκαντήρα στον Χρανιώτη!

Για τη σχέση του με τη φύση και τον Θανάση Ευθυμιάδη ανέφερε: «Μιλούσα με τον Θανάση Ευθυμιάδη κι αυτός είναι. Αυτό που έδειξε αυτό είναι. Κι εμένα προσωπικά που τον ήξερα τόσα χρόνια και δεν ήξερα αυτήν την πτυχή του και χαίρομαι πάρα πολύ που μου την έδειξε.

Μακάρι να ήμουν δίπλα του να χορέψω με πολύ άτσαλο τρόπο γιατί δεν ξέρω να χορεύω πυρρίχιο αλλά θα έμπαινα μέσ στη βροχή να χορέψω. Με αυτό που έκανε μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη.»

Γιώργος Χρανιώτης: Η φωτογραφία με τον γιο του και το δυνατό μήνυμα - "Να (μην) αγκαλιάζετε τα παιδιά..."

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τους τελευταίους τρεισήμισι μήνες ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, αφού έγιναν γονείς για πρώτη φόρα. Τώρα ο ηθοποιός μας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα!

Μάλιστα τόσο ο ηθοποιός όσο και η σύζυγός του δε σταματούν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη νέα τους καθημερινότητα με τον γιο τους.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Γιώργος Χρανιώτης κοινοποίησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εκεί τον είδαμε να είναι μέσα στη θάλλασα και να ποζάρει αγκαλιά με τον πρίγκιπά του. Παράλληλα, ο ηθοποιός έστειλε και ένα δυνατό μήνυμα, καθώς έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του:

“(Να (μην)αγκαλιάζετε τα παιδιά σας) Όταν η λογική βγαίνει έξω από τον άνθρωπο,τότε αποκτά μία δική της οντότητα. Στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο,ορφανά παιδιά στα ιδρύματα,πέθαιναν εξαιτίας της απουσίας επαφής ,αγκαλιάς,αγγιγμάτων,πέραν από τη στιγμή που τρέφονταν.Το σώμα είχε τροφή,αλλά η ψυχή έμενε μαραμένη. Και βέβαια οι επαφές είναι δύσκολο να παραμείνουν ως έχουν ,σε εποχές όπου η επαφή έχει μετατραπεί σε απειλή.Ας μην πάμε όμως στο άλλο άκρο ,επειδή το πιο ουσιαστικό πρόβλημα ,δεν είναι η αγκαλιά ενός παιδιού ,αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις που θα αποκάλυπταν,γιατί φτάσαμε στο να δίνουμε εντολές να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά (Ένα εξαιρετικό κείμενο του ψυχολόγου Δημήτρη Σταράκη)”.

Χρανιώτης
Χρανιώτης γιος