Η ερώτηση που φέρνει στα άκρα την Κατερίνα Στικούδη κάθε φορά: "Με ενοχλεί πολύ όταν μου το ρωτούν οι δημοσιογράφοι!"

Αρκετά προσωπική και αδιάκριτη ερώτηση..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ερώτηση που φέρνει στα άκρα την Κατερίνα Στικούδη κάθε φορά:

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου και κλήθηκε να απαντήσει σε 10 τσουχτερές ερωτήσεις.

Η ίδια δεν φάνηκε να αποφεύγει να απαντήσει αλλά και ούτε δίστασε να κρύψει την ενόχληση της για κάποιες πολύ προσωπικές ερωτήσεις. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι πότε θα κάνω παιδάκι. Από τα 20 μου με ρωτούν και θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό για να το δηλώσω.»

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει τραγούδι που έχει μετανιώσει απάντησε: «Έχω πει παλιότερα τραγούδι, που τώρα δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω. Όμως θυμάμαι δεν είχαμε κάνει video clip, οπότε είναι σαν να σώθηκε η φάση».

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δήλωσε ακομπλεξάριστη: «Δε συνηθίζω να σβήνω σχόλια από το Instagram, ακόμα κι αν είναι αρνητικά. Εκτός αν είναι κάτι που προσβάλλει την οικογένειά μου ή κάποιον άλλον. Η μητέρα μου με έχει συμβουλεύσει να κάνω ότι νιώθω και αισθάνομαι δίχως να με νοιάζει τι μου λένε οι άλλοι τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά μου.»

Υπήρξαν άνθρωποι που της έδωσαν λάθος συμβουλές στην καριέρα της; «Ίσως είχα στο παρελθόν συνεργάτες που μου έδιναν λάθος συμβουλές αλλά πάντα φιλτράρω καλά αυτά που μου λέει ο άλλος, θα με προβληματίσει, θα το σκεφτώ αλλά πάντα οι επιλογές θα είναι δικές μου.»

Με ποιον Έλληνα καλλιτέχνη δεν θα έκανε ντουέτο; » Δεν υπάρχει κάποιος που μπορώ να σκεφτώ. Δε θα ήταν κι ωραίο να το πω. Θέλω να δουλεύω με ανθρώπους που πραγματικά γουστάρουν αυτό που είμαι καλλιτεχνικά κι ως προσωπικότητα. Πολλές φορές μπορεί να μη συμβαδίζουν όλα αυτά σε μια συνεργασία αλλά το μόνο σίγουρο ότι θέλω να είμαι καλά.»

Γιατί ο Στέλιος Κουδουνάρης ζήτησε συγγνώμη από την Κατερίνα Στικούδη;

Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Στικούδη

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας φαίνεται πως βιώνει η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη, η οποία γιορτάζει σήμερα μαζί με τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Σερίφη, δύο χρόνια γάμου. Η ίδια θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο υπέροχο τρόπο με μία ανάρτηση.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έτσι οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Σε κάθε τους εμφάνιση είναι απλά αχώριστοι.

Ήταν 25 Αυγούστου του 2018, όταν η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να παντρευτεί τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της και γνωστό καλλιτέχνη, Βαγγέλη Σερίφη! Ο παραδοσιακός γάμος της αγαπημένης τραγουδίστριας πραγματοποιήθηκε στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, το χωριό του συζύγου της, χωρίς πολλές πολυτέλειες και ελάχιστους καλεσμένους.

Η ίδια, δημοσίευσε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν κατάλαβα ποτέ πως πέρασαν 2 χρόνια… είναι σαν να σε γνώρισα χτες…».

Πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε και μία φωτογραφία με τη μαμά της. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!